top of page

TÝDEN 24.2. – 1.3.2020 - OTOČENÍ


Krásné pondělní ráno, zdravím Vás u týdenní předpovědi!


Týden pod devítkovou vibrací, kde se ode dneška nacházíme, je o hledání, analyzování, utišení se a pátrání v hlubokých vodách. Nejenom symbol Ryb, který je v tomto období aktuální u Slunce, Luny, Merkura a Neptuna ukazuje na pátrání, ale je tím i tarotový Poustevník, který kolem sebe hledá světýlko, které je symbolem naděje a víry. Neuvědomuje si ale, že nikde jinde než sám v sobě tento plamínek nezažehne, protože lucerničku třímá ve své ruce. Právě v tomto týdnu můžeme docházet k jakési víře, která nám uplynulé týdny chyběla, pocítíme oporu tam, kde bychom možná dříve nehledali – sami v sobě. Tam je totiž ta největší a nejsilnější opora, která nám může pomoci přečkat časy, které nemusí být úplně jednoduché. Tento týden bude tedy především o nacházení cesty k sobě, o ujištění se v tom, že tím největším parťákem jsme si sami (kromě psa :D – na ty nedám dopustit já :D ).


Když se podíváme více do hloubky a planetárně rozebereme aktuální dění, můžeme vidět, že nejvíce planet stojí ve 3 znamení zvěrokruhu. V Rybách, Kozorohu a v Beranu. Právě tyto 3 znamení mohou nejvíce řešit, aktuálně prožívat velké změny, obrovská uvědomění. To můžeme shrnout jedním slovem, a to transformace. Berani, Kozorozi a Ryby mají jedinečnou šanci posunout se obrovský kus vpřed. Ostatní znamení také řeší, protože planety mají tak silné postavení v těchto znameních, že to dolehá na všechny. Když se podíváme konkrétněji na všechna znamení, vypadá to asi takto:


  • Berani si dávají svůj život dohromady, staví se na „vlastní nohy“. Budují, staví nové základy skoro pro všechny své oblasti života. Měli by si zpracovat svůj vnitřní vztek.


  • Býci si uvědomují své hodnoty a co je opravdu důležité. Přestávají si v některých věcech nalhávat a dívají se na realitu takovou jaká je. Důležité je určit si, co je pro ně důležité.


  • Blíženci se teď trochu zasekli a načerpávají energii, čekají na své období v květnu a v červnu. Mohou se cítit unavení, bez energie, to je ale v pořádku. Mají čerpat energii a klidně se válet, dopřát si odpočinek.


  • Raci se rozhlížejí, je u nich nyní důležité plánování a pohled do budoucnosti – kde se vidí za rok, za dva, zda si umí představit svůj život takhle i dál. Je možné, že se zasekli někde, kde stejně nechtějí být, ale pořád čekají na zázrak. Je důležité dělat kroky k tomu, kde chci být za rok. Reálně se na celou situaci podívat.


  • Lvíčci se musí ponořit do svého nitra a udělat si v sobě pořádek, také je zde zesílené téma priorit a vlastní sebehodnoty. Věřím si natolik, že si dopřeju mít se dobře?


  • Panny by měly pořešit více své zdraví – psychické i fyzické, jejich tělo jim může házet signály, které ale nejsou Pannami příliš zkoumány.


  • Váhy mají těžký rok za sebou, bude se ale blýskat na lepší časy. Je však důležité dodat, že blýskání bude ale pouze za předpokladu, že nepoleví ve svých aktivitách, které jim dělají dobře. Chce to hodně sportu a kreativních činností. Soustředit se nejen an druhé, ale i sami na sebe. Na to nezapomínat.


  • Štíři si vytváří ochrannou zeď kolem sebe. Zavírají se do sebe a svých myšlenek, přemýšlejí, hledají svou podstatu. Jen tak dál.


  • Střelci vystrkují růžky. Chtějí něco zažít, bavit se. Oklepali se a chtějí jít životu zase naproti. Začínají být více v přítomnosti než v minulosti a to je dobré. Teď si to jen udržet.


  • Kozorozi boří vše co dosud žili, s kým žili, jejich život se aktuálně otáčí o 360°. Jediné co teď mohou je držet si klobouky, protože to kolem nich dost fouká a jízda nabírá na intenzitě. Nezapomínejte Kozorozi na odvahu a sebevědomí. Hvězdy stojí při Vás, ale musíte pro to také něco udělat.


  • Vodnáři se dostávají ze snů a fantazií do reality, což může být trochu bolestivé, nicméně když se rychle vzpamatují a začnou pádlovat, nemusí se ani potopit. Pojedou dál bez větších obtíží. Jen nesmí vyčkávat, ale chytit příležitosti za pačesy. Půjde jim to dobře.

  • Ryby dořešují svou minulost, kterou dříve neřešili. Je před nimi spoušť, kterou postupně uklízí a to je dobře. Na to je jejich čas teď vyměřen. Až doklidí, mohou nastartovat svůj život novými věcmi, hlavně nesmí zapomenout ale nejdříve uklidit.


A jdem na karty, které krásně ukazují co se nyní s našimi životy a pohledy na to všechno děje.


 

1. NOVÉ VIDĚNÍ


První karta se jmenuje Nové vidění a je pod číslem 12. Toto číslo Vám dává pro tento týden možnost podívat se na vše jiným úhlem pohledu. Dvanáctku vnímám jako číslo ukončení a zároveň zrodu. Rok má 12 měsíců. Každý měsíc, jako v našem životě každý článek etapy, má své. Každá nás učí bojovat jinak, každá je zvláštní svými jednotlivými událostmi, které nás pak posouvají k úplně nové etapě, novému zrodu. Ten je možný právě nyní. Mějte tento týden oči a srdce otevřené. To, že se věci a situace neodehrávají podle Vašich představ, ještě neznamená, že se nevyvíjí ve Váš prospěch.

Nové vidění přináší do života změny způsobené Vaší odvahou otevřít se a spolupracovat s Vesmírem. Výhybka týdenních situací a zvratů bude plně vytížená, dynamika i okolnosti se mohou měnit naprosto nečekaně. Není čeho se obávat, zcela postačí, když nezamrznete ve starých stereotypech a budete flexibilně odpovídat aktuálním impulsům.

Možná budete muset zpomalit, nebo se dokonce v některých situacích zastavit úplně. Možná budete muset naopak zrychlit, nebo úplně změnit směr. Každopádně je to energie uvědomění si, že největší frustrace ve Vašem životě si způsobujete lpěním na rigidních postupech a dodržováním plánů, které se Vám v zájmu Vašeho dobra hroutí pod rukama. A za to kolikrát velké DÍKY.



2. TRANSFORMACE


Druhá karta tohoto týdne se jmenuje Transformace a symbolizuje možnou přeměnu nás samých. Našich zažitých vzorců, změnu, uvědomění. Často se tento týden ocitnete v situacích, které Vám budou odkrývat vše nezvládlé, především co se emocí týče. Tento týden se opravdu nemá cenu ničemu bránit, protože jinak bude vyhrocený a nepříjemný. Nenechá Vás nic v klidu, budou s Vámi cloumat pocity, neboť bude potřeba jít více do hloubky. Přestat stagnovat a začít si dělat pravidelnou sebereflexi svých myšlenek, skutků a všeho, co budete prožívat. U této karty je známo, že opravdová transformace započne ve chvíli, kdy zažijeme nějaký šok. Něco se neodehraje podle toho, jak chceme my, realita bude úplně jiná než to, co jsme si v hlavě vymalovali. Něco vstoupí do našeho života, neohroženě, bez varování a Vaším úkolem bude pozorovat a nezasahovat. Transformace prostě přijde a ten, kdo se bude bránit nejvíce, tomu ukáže požehnaně.

Ještě jednou upozorňuji – nebraňte se, nenadávejte. Nemělo by to cenu. Vaše duše se potřebuje pohnout zase dál. Jakým směrem, to už bude na ní. Na Vás je pouze zůstat v klidu, přehnaně nezasahovat, ale pozorovat a nechat ať se děje.



3. TRPĚLIVOST


Třetí karta tohoto týdne se jmenuje Trpělivost. Člověk, jako lidská bytost, by chtěl kolikrát předběhnout něco, čím si musí projít. Buďte trpěliví i v okamžicích, kdy to není zrovna dvakrát příjemné. Buďte vděční v okamžicích, kdy si říkáte - "proč bych měl/a." Děkujte za cestu, která se před Vámi rýsuje. Neobviňujte, nepomlouvejte, neházejte špínu, ale s vírou a pokorou po té cestě jděte. Kráčejte pomalu, prohlédněte si po cestě každý kamínek, zrnko písku, květiny, které míjíte. Ale této cestě se nebraňte a ani se nesnažte se z ní rychle dostat. Naučte se ji milovat. Tím ji pochopíte. Porozumíte tomu, že tato cesta musela přijít. Až se ohlédnete za pár let, bude Vám jasné, že bez ní byste nebyli tím, kdo jste. :) To je Vaše téma pro tento týden - TRPĚLIVOST. :)



Autor: Tereza

bottom of page