top of page

ÚPLNĚK V RYBÁCH (31.8.2023, 03:35 hodin)



Zítra nás čeká Úplněk, dokonce Superúplněk. Stav, kdy je luna velmi blízko naší zemi a vytváří to nejen hezkou podívanou, ale celá energie luny je silnější a její témata na nás mají větší vliv než obvykle. Je to také již druhý Úplněk v tomto měsíci (1.8. proběhl Úplněk ve Vodnáři).


Nyní se Úplněk odehrává ve znamení citlivých a vnímavých Ryb, které jsou 12. znamením zvěrokruhu. Tím, že je toto znamení v celém kruhu posledním, uzavírá se astrologicky série všech Úplňků, které během 12 měsíců proběhly. Nyní je čas reflektovat a nacházet řešení. Také čas na uzdravení naší duše. Něco se završuje, dokončuje, docházíme k rozhodnutím, které nás v následujících měsících nasměrují na jasnější cestu.


ČAS REFLEKTOVÁNÍ A NACHÁZENÍ ŘEŠENÍ

O tomto Úplňku už pár dní přemýšlím. V čem na nás působí? Jak ho pocítíme? V jakých tématech?


Když se dívám na astrologické rozložení ostatních planet a aktuální konstelace, moc hezky jedou konstelace na práci. Vhodný čas je nyní na rozjezd nových projektů. Tyto dny přejí zvládnutí opravdu hodně práce, dodělání restů a také vyniknutí svými komunikačními zdatnostmi a bystrostí. Příznivě je nám nakloněno studium nového a tím tak rozšiřování našich obzorů. Určitě těchto vlivů využijte. Můžete být překvapení, kolik nového Vám informace do Vašeho života přinesou.


Já, ještě než jsem dopodrobna zkoumala planetární dění na obloze, teď nedělala nic jiného než že po večerech četla a přelouskala několik knížek za poměrně krátkou dobu. Už vím proč a opravdu potvrzuji, že ty knížky mi přinesly spousta podnětů k přemýšlení. Určitě Vám na ně dám tip během následujících dnů.



PLUTO - PLANETA NEVĚDOMÍ


Zajímavé jsou také aspekty na Pluto, planetu transformace a našich skrytých programů. Pluto stojí v trigonu na Mars a Uran a v sextilu na Neptun. Do široka se otevírají dveře do našeho podvědomí. Skvělý čas na práci na sobě a vytahování všech těch programů, nastavení a vzorců, které odmítáme dále žít. Využijete toho?



Takže shrňme si to. Co jsou témata dnešního-zítřejšího Úplňku?

  • dodělání restů

  • rozjezd nových projektů

  • studium - rozšiřování obzorů

  • práce na sobě - vytahování programů, které už k nám nepatří.


Užívejte úplňkový večer!

Autor: Tereza

bottom of page