top of page

INFO


Milí klienti. Moc Vás zdravím po delší pauze, téměř třítýdenní. Musím se hned na začátek přiznat, že totální vypnutí od všeho, které jsem si naordinovala, bylo pro mne to pravé do dalších budoucích měsíců. Sezení poslední 2 roky nebyla úplně nejlehčí. Spousta lidem se totiž postupně zbořily různými událostmi představy o životě, který žijí, změnil se jim pohled na spoustu věcí a to s sebou samozřejmě přineslo i změny v podobě budování jejich nového života.


A aby jsem se neotřásla taky, spolu s mými klienty, a dokázala stát v budoucnu na další sezení pevně jako skála, dobyla jsem si tolik pro mne potřebnou energii.


Teprve teď o víkendu se vracím ze svých cest a pondělí mám z velké části kromě jednoho sezení vyhrazeno na odepisování na Vaše emaily, zprávy a zmeškané hovory. Mějte proto prosím trpělivost, za ty skoro 3 týdny se toho naskládala celá hromada.


Také sháním opětovně svůj oblíbený diář, který používám již několik let, a o kterém mi bylo v srpnu od dodavatelů řečeno, že bude v září. Bohužel se lhůta dodání do obchodů prodloužila, takže objednání na nový rok je ve hvězdách. Možná září, možná také až říjen. Budu včas určitě avizovat zde na stránce. Do té doby stále platí možnost objednávek na telefonní konzultace a online konzultace.


Děkuji za Vaše pochopení a těším se! Na všechny, se kterými se v dalších dnech a týdnech uvidím a uslyším. Krásnou neděli!


Tereza

Foto: Sicílie - Selinunte



Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page