top of page

AKTUÁLNÍ OBDOBÍ

Krásný den Vám všem! Protože mám chvilku čas než mi přijde dnešní další klientka, přišlo mi na mysl, že mám v této chvilce vyhodit kartu a napsat o ní. Věřím proto, že slova která jsem napsala, budou pro někoho z Vás nápomocná.

V nedávné době jsem již nějaké ty články o aktuálním období napsala. Vysvětlovala jsem prostřednictvím planetárních a numerologických konstelací to, co zrovna prožíváme, co jsem však ještě nedělala, je tento časový úsek popsat z pohledu karet.



Jednáctková karta Sofia, která mi při mé otázce „v jakém období se aktuálně nacházíme“ vyletěla při míchání karet z ruky, je jedna z mých oblíbených. Mnoho lidí ji ale rádo nemá.


Sofia je bohyně moudrosti. Stavu, kdy vím, že musím zůstat v klidu ať se děje co se děje, protože panika, strach a stres mi k ničemu nepomůžou. Sofia je ta, která velmi dobře ví, proč je třeba si projít v životě určitými obdobími, které ne vždy jsou jednoduchá. Je to ta, která taky dobře ví, že tyto období, i přes to, že jsou náročná a po jejich zdolání se místo skákání do vzduchu plazíme vysílením spíše po zemi, jsou naším největším hnacím motorem. Abychom si něco uvědomili, pochopili, naučili se dívat se na věci kolem jinak. Je možné, že právě takové lezení po zemi zrovna zažíváte. Je Vám z toho co se děje úzko, cítíte se chvilkama zmatení, zklamaní, rozbití na milion kousků, dost možná také naštvaní a před výbuchem. Je také možné, že kromě prázdnoty a jakési vnitřní vyprahlosti necítíte nic. Nebo jste prostě jen unavení, vyčerpaní a bez jakékoli energie, která by Vám dodala pocit vnitřního štěstí. Všechny stavy, které souvisí s takovým jedním velkým „ACH JO“ právě letí vzduchem.


Sofia Vám připomíná, že období, které zažíváte je dost možná karmické. Je to období, kdy se boří to, co ještě před pár týdny stálo na pevných základech. A co se tedy po Vás vlastně chce? V první řadě klid a chladnou hlavu. Pokud začnete pobíhat sem a tam, ničemu to nepomůže, naopak se věci ještě více zboří. Ideální je teď nádech a výdech. Zastavit se. Pokud tohle totiž neuděláte, velmi rychle přijde situace, která Vás do toho nechtěného klidu hodí. Sofia je bohyní moudrosti proto, že ví, že na některé věci se nedá chvátat a člověk si je musí jednoduše prožít. A to je právě teď. Projít tím mlhavým údolím ve kterém nevím, co kde a kdy na mě vybafne. Celé je to ale o učení. O stavu, kdy jsme donuceni kleknout a prožít si své zkoušky, které na své cestě máme a na které jsme právě teď narazili. Úsměvné je, že na tomto úseku cesty je nás aktuálně víc, proto můžeme do sebe narážet a tím tak zbytečně ještě více na sebe vyvíjet tlak. Který ale co? Ničemu nepomůže. Takže to, že vedle Vás někdo šílí, je pod emocemi a nedokáže být v klidu neznamená, že Vy budete šílet taky.Chce to klid, postupné kroky vpřed a především pevné nervy. Ať řešíte naprosto cokoli.


Přeji hezký zbytek dnešního dne a věřím, že slova doletěla přesně tam, kam měla!

Autor: Tereza

bottom of page