top of page

AKTUÁLNÍ POHYB PLANET



Vnitřní přeměna, nastavování nového životního stylu a s tím přicházející i změny vnější. Pokud jste se báli udělat nové kroky, nevěděli, kam přesně svou energii investovat, jak se v některých věcech rozhodnout či co se svým životem dál dělat, nechte, aby Vám planety pomohly. Aktuálně máme na nebeské klenbě 5 planet ve zpětném chodu, dnes se přidává ještě Uran planeta změn, takže dohromady bude 6 planet couvat. Co to znamená?


Nejenom, že více reflektujeme svůj život a přemýšlíme nad tím, jaký byl dříve a jaký je teď, ale zhodnocujeme i své minulé já a díváme se na to, kam jsme se za poslední období posunuli. Jsme pyšní na svůj přerod. Pokud je ale náš život po všech těch otočkách stále chaotický a nevíme kam se vrtnout, počkejme si na působení Urana. Tato planeta nám ukáže směr a pomůže s přechodem do nové životní etapy. Pokud třeba pracovně nevíme kam se vydat, co obměnit nebo zlepšit, mohou nám díky aktuálním konstelacím přijít nápady, které nám dají smysl. Jestli se v něčem nemůžeme rozhodnout, spojení všech těchto planet nás nasměruje.


Slunce v Panně zacílí na naše zdraví, návyky, zvyky a celkově na celý náš životní styl. Díky tomuto postavení můžeme měnit vše co nám ubližuje a už nic nepřináší.


Na co však dejte pozor je komunikace. Rozjetá Černá luna v Blížencích varuje, abychom si hlídali co říkáme, může se to otočit proti nám a následná lítost už nic nespraví. Učme se naslouchat. Poslouchejme co říkají druzí, ale také vnímejme co říkáte my sami a na své komunikaci pracujme.


Přicházející nedělní Úplněk ve Vodnáři, který je již druhým Úplňkem v tomto znamení, cílí na vnitřní revoluci. Revolta probíhá všude kam se podíváme, přišel čas uvědomit si, co pro nás znamená svoboda. Cítíme se tak? Svobodní a neomezování? Pokud ano, je to dobré, pokud ne, co s tím můžeme udělat? Jaké máme možnosti volby? Přeji Vám všem krásné dny! Autor: Tereza Mandalka: dárek od šikovné klientky

bottom of page