top of page

BLÍŽÍCÍ SE SAMHAIN



Milí přátelé,


omlouvám se za svou aktuální neaktivitu zde na stránkách. I přes dnešní svátek probíhají přes celý den telefonické konzultace a řešení životních příběhů, do kterých smím skrze své klienty nahlížet.

Zezadu mě zaplavují energie aktuálních dnů. Blížící se nedělní Samhain je můj nejoblíbenější svátek v roce. Vždy, když přichází, pociťuji na sobě stahování se do sebe a potřebu si jen tak přemýšlet a hloubat ve svém vnitřním světě. Zanalyzovávat svůj život, vracet se do toho, co mám za sebou a zhodnocovat, kolik se toho od toho posledního Samhainu stalo. Rok utekl jako voda a otočení se zpět je opět tady.


Toto období bývá časem velkých přání. Srdcem vyslané prosby se plní, naše touhy se v tu pravou chvíli naplňují a my pociťujeme naději. Je důležité se tyto dny spojit se svým vnitřním já a zeptat se ho na otázky, které mnohdy zatěžují a nedají naší hlavě spát. Jsme si blíž, naše duše je nám blíž a velmi hlasitě mluví. Je téměř nemožné neslyšet ji. Ignorování jejího hlasu by nebylo moudré.


Využijte této energie a stáhněte se. Zpomalte, zjemněte, jen buďte. Nevytvářejte boj ani s druhými ani se sebou. Navoďte v sobě mír. To co aktuálně vyšlete, vrátí se.


Mějte krásný čtvrtek, srdečně Vás všechny s láskou zdravím!

Autor: Tereza

bottom of page