top of page

CENÍK - od 1.1.2023



Milí klienti!


Kromě toho, že je změna od nového roku v tom, kde se společně můžeme potkávat, více: ZDE, od 1.1.2023 vychází v platnost také nový ceník.



Změny jsou následující:



OSOBNÍ SEZENÍ


1,5 hodiny


Pokud se ke mně chystáte poprvé, vyhraďte si hodinu a půl. Rozebereme Váš horoskop, datum narození dle numerologických výpočtů a podíváme se v jakém životním období se dle planet, čísel a karet právě nacházíte. Pomocí astrologického a numerologického rozboru odkrýváme Vaše silné a slabé stránky, odhalujeme Vaše minulé životy, Vaše role v nich a snažíme se společně přijít na důvod případného karmického zatížení, taktéž Vaše úkoly a poslání, se kterými přicházíte do současného života. V rámci tohoto prvního sezení rozebereme nejen Vaše bloky a zátěže, které si přinášíte z minulých životů, ale i ty, které se nastřádaly v životě aktuálním a které Vám braní v plnohodnotném žití (zdravotní bloky, vztahové, finanční,..). Během této hodiny a půl rozebereme zároveň situaci/situace, u kterých vnímáte důležitost se na ně zaměřit.


Sezení na 1,5 hodiny lze absolvovat i při dalších, opakovaných sezeních v poradně. Při tomto typu sezení již nerozebíráme Váš nativní horoskop obecně, ale jdeme hlouběji. Proč se v určitých situacích chováte tak, jak se chováte? Proč si přitahujete tento typ partnerů? Co Vám budou lidé v životě zrcadlit? Při opakovaných sezeních využívám všechny své znalosti ze své psychologické praxe, směřuji Vás k pochopení, díky kterému jste schopni uchopit to, s čím jste si dosud nevěděli rady. Při tomto sezení je ponechán čas i na karetní výklad současné situace a rozebrání témat, ve kterých cítíte potřebu nasměrovat.


Místo sezení:

Praha

České Budějovice


CENA: 1700 Kč





1 hodina


Sezení na hodinu probíhá klasickou formou stručného rozboru Vašeho aktuálního životního období prostřednictvím numerologie, planetárního postavení a karet. Tento typ sezení doporučuji při řešení jednoho konkrétního problému, ne však více.


Místo sezení:

Praha

České Budějovice



CENA: 1200 Kč





TELEFONICKÁ/ONLINE KONZULTACE



Konzultace po telefonu či skrze online setkání s kamerou může probíhat v délce 1 hodiny, 1,5 hodiny či 2 hodin. Tento způsob spojení doporučuji, pokud je pro Vás složité dostavit se na osobní sezení do poradny v Českých Budějovicích či Praze. Stejně tak jako na klasickém osobním sezení, i tímto způsobem rozebereme Váš nativní horoskop, aktuální období z pohledu planet, čísel a karet.



Místo setkání:

Telefon

Whatsapp

Google Meet


CENA:

1 hodina 1200 Kč

1,5 hodiny 1700 Kč

2 hodiny 2000 Kč




Ceník platný od 1.1.2023.





bottom of page