top of page

CO MĚ FASCINUJE NA ASTROLOGII



ASTROLOGIE mě vždy fascinovala.


Je to úžasný nástroj, který nám umožňuje vidět až na samou podstatu věcí. Pokud k tomu máme intuici a jistý cit všechny informace z horoskopu propojit, zobrazí se nám mapa životní cesty každého z nás. V ní jsme schopni nalézt talenty, které si přinášíme ze svých minulých inkarnací, ale náš horoskop nám ukáže i schopnosti, které když budeme v tomto životě rozvíjet, budou z nich talenty. Stejně tak je horoskop schopný ukázat nám, z jakého důvodu jsme se narodili do konkrétní rodiny, proč jsme si potřebovali zažít zrovna tento typ rodičů či dané rodinné prostředí. Nikdy se nám totiž nic neděje náhodou, vše má svůj důvod.


Pokud chceme, jsme schopni z této mapy života načíst, proč se nám například nedaří v pracovní oblasti, nebo proč nacházíme tento typ partnerů. Naši partneři, stejně tak jako naši děti, jsou největšími zrcadly našich rodičů, od kterých spousta věcí pochází.


Jestli však budeme pracovat s karmickou astrologií, dojdeme k tomu, že naši rodiče pouze zaktivovali témata, která už dobře známe ze svých minulých životů. Pokud jsme měli v minulých inkarnacích nízké sebevědomí, musíme v úkolu zvýšit si ho pracovat i nyní. Proto se nenarodíme do rodiny, která nás podporuje, ale která zobrazí naši úroveň sebelásky. Karmická astrologie, a to se mi na celém horoskopu líbí snad nejvíce, také ukazuje, kam máme v tomto životě šanci dojít, pokud budeme kráčet po své cestě vědomě.


Když jsem se začala před lety učit astrologii, byla jsem velký samouk. Upřímně mi ale přišlo, že se spíše rozvzpomínám na to, co už dávno znám, což mi pak můj horoskop i potvrdil.


A mě zajímá.. Byli jste někdy na výkladu Vašeho horoskopu? Byl pro Vás v něčem objevný? Pomohl Vám?



Krásnou sobotu!

Autor: Tereza

bottom of page