top of page

DOVOLENÁ 20.12.2019 - 5.1.2020


Moji milovaní klienti a přátelé!

(doufám, že nejsem tímto oslovením příliš sentimentální)


Před chvíli jsem skončila poslední výklad. Poslední z celé té předlouhé řady 2019, kterou už mám za sebou. Když se nad tím tak zamyslím a koukám na tu větu už po několikáté, zní mi to až neuvěřitelně. Všechny ty výklady, sezení, telefonáty a písemné rozbory utekly zase jako voda a já tu opět po roce sedím a loučím se s Vámi.

V první řadě Vám chci ale především z celého svého srdce poděkovat. Jsem šťastná, a ani se nedá popsat jak moc, že můžu dělat to, co naplno cítím, že je mým posláním a že ve mne vkládáte takovou důvěru. Děkuju za všechny Vaše krásné komentáře, zprávy, telefonáty, slova a dárečky, které mi v roce 2019 od Vás přilétají a dávají energii dělat své poslání vytrvale dál a s radostí. Děkuji Vám!

I přesto, že už tady na stránce nebudu nijak více aktivní, pár článků, o kterých jsem se již zmiňovala, Vám sem na stránku ještě vložím, ale nebudu to s tou aktivitou tady nijak přehánět. Stejně tak na Vaše e-maily a zprávy budu odepisovat postupně nebo až po návratu zpět v novém roce - 6.1.2020.

A pro teď už se s Vámi loučím. Ještě jednou děkuji, mějte se krásně!

Tereza

bottom of page