top of page

DRUHÝ ROZJEZD - SATURN přímý směr


Druhou planetou, která se rozjíždí po několika měsících přímým směrem, je Saturn. Druhé hurá! Toto nebeské těleso, které je spojováno s morálkou, pravidly a zásadami a jehož symbolem je přísný, starý učitel, stojí aktuálně ve Vodnáři - 11. znamení, jehož elementem je vzduch a hlavními tématy společnost, technologie, rovnost či svoboda.


Tím, že se po více než 5 měsících rozjíždí, ulevuje nejenom Vodnářům, ale i nám všem. Nastavují se nová pravidla ve společnosti, za retrogradního chodu docházelo k revolucím a nepokojům, neboť novátorská energie Vodnáře chce nejenom rovnost, ale hlavně změnu. Nechce zůstávat tam, kde už se nemá co nového poznávat.



Nicméně.. I přes to, že se planeta včera rozjela přímým směrem, bude do 15.1.2022 stát ve stínové fázi. Tedy naplno se naše životy začnou měnit s příchodem ledna. Ne že by se do té doby nic nedělo, ale změny budou přicházet postupně a některé budou ještě drhnout, cesta k proměně může být klikatá. Dobrou zprávou však je, že směr už je rozhodlý, takže teď už jen počkat, až nás to strčí naplno. Na co se však v tomto období pod rozjíždějícím se Saturnem zaměřit?


PENÍZE a ZDRAVÍ


To jsou témata ke kterým bychom měli upřít svou pozornost. Jak máme rádi peníze? Máme otevřený svůj finanční tok nebo ho něčím brzdíme? Tlumit naši finanční situaci mohou převzaté vzorce z rodiny, tedy jak bylo nahlíženo na finance, náš pohled na finance celkově, ale i naše pojetí sebe-hodnoty, se kterou často hodnotu peněz spojujeme.


Co se týče zdraví, je třeba se taktéž podívat na svůj zdravotní stav a zamyslet se nad tím, co děláme pro to, abychom se v sobě dobře cítili. Někdo má ve svém horoskopu opravdu lepší zdravotní dispozice, tak to může mít se svou fyzickou a psychickou stránkou jednodušší, toto téma se však nyní otevírá nám všem bez rozdílu, takže i ti, co jsou obvykle úplně v pohodě, mohou pociťovat, že si tělo říká o pozornost. Doporučuji se na tuto oblast v následujících měsících zaměřit.


Mějte krásné úterý!

Autor: Tereza

bottom of page