top of page

DÁRKOVÉ POUKÁZKY - Vánoce 2021



Milí klienti!


Vánoce máme za dveřmi a já Vám opět po roce nabízím možnost zakoupení dárkového poukazu pro Vaše milované pod stromeček. Tento rok je možné si vybrat ze dvou druhů poukazů, a to dárkovou poukázku na osobní sezení nebo poukázku na konzultaci po telefonu.




(1)


OSOBNÍ SEZENÍ - TYP 1


Pomocí astrologického a numerologického rozboru odkrýváme silné a slabé stránky obdarovaného, odhalujeme minulé životy, jeho role v nich a snažíme se přijít na důvod případného karmického zatížení, taktéž se díváme do horoskopu na úkoly a poslání, se kterými přichází Váš blízký do současného života. Na sezení je ponechán čas na karetní výklad současné situace a rozebrání témat, ve kterých cítí potřebu nasměrovat.


S obdarovaným se domlouvám na termínu individuálně.


DÉLKA TRVÁNÍ: 1,5 hodiny

CENA: 1500 Kč




OSOBNÍ SEZENÍ – TYP 2


Druhý typ sezení v poradně je hodinový výklad karet. Toto sezení probíhá klasickou formou stručného numerologického rozboru aktuálního životního období obdarovaného a nahlédnutí do karet. Tento typ je však vhodný pouze pro ty klienty, kteří již v minulosti mou poradnu navštívili a byl jim vypracován astrologický rozbor.


S obdarovaným se domlouvám na termínu individuálně.


DÉLKA TRVÁNÍ: 1 hodina

CENA: 1000 Kč


 

(2)


TELEFONICKÁ KONZULTACE



Telefonická konzultace probíhá v domluveném čase s obdarovaným, který se může ptát v době telefonického hovoru na otázky, na které by chtěl znát odpověď. Při společném hovoru pracuji s jeho horoskopem, numerologickou vibrací jeho data narození a nahlížím do karet. Telefonická konzultace probíhá klasicky přes telefonní hovor či aplikaci whatsapp s videem.


S obdarovaným se domlouvám na termínu individuálně.

TYP 1

- 500 Kč za 30 minut

TYP 2

- 1000 Kč za 60 minut

TYP 3

- 1500 Kč za 90 minut

TYP 4

- 2000 Kč za 120 minut




Pro zájem o zakoupení dárkové poukázky mne zkontaktujte přes webový formulář na webových stránkách v sekci Kontakty. K výběru Vámi vybrané poukázky budu potřebovat informaci, zda se pro poukázku zastavíte osobně, zašlu ji poštou nebo elektronicky přes e-mail.



Dárkové poukázky odesílám poštou nejpozději 16.12.2021, osobně se pro ně v poradně můžete zastavit tento rok do 22.12.2021. Pro zapomětlivce a opozdilce budu na e-mailu ještě do 12:00 hodiny Štědrého dne, poukázku lze tedy zaslat i elektronicky 24.12.2021.


 

Těším se na Vaše objednávky!



Tereza

776 345 235

bottom of page