top of page

INFORMACE K OBJEDNÁNÍ SE NA KONZULTACI


Báječný pátek Vám všem! Také je Vám tak dobře, když svítí sluníčko? Mně moc. Tak si užívejte krásný slunečný víkend!


Každopádně.. proč píšu a vlastně poslední dny nepíšu. Jediný důvod - probíhá hodně sezení a chodí spousta objednávek na konzultace. Ač jsem se všemožně snažila snížit lhůtu čekání na konzultace, jsem jen jedna. A jednou zůstanu. Proto informuji, protože se mě často v objednávkách ptáte, zda není stop stav, za jak dlouho objednávám, jestli není možné podívat se na Vaší stávající situaci a jak se máte rozhodnout, jde přece jen o 15 minut.


Tak postupně, ať nemusím odpovídat každému zvlášť a reagovat na překvapivé reakce, proč objednávám až za tak dlouho.


 

ČEKACÍ DOBA NA KONZULTACE


Působím v poradně v Českých Budějovicích a v Praze. Na dvou místech, kde je možné setkat se osobně na sezení. Stop stav není, ale bude za chvíli pro České Budějovice vyhlášen. Pro Prahu je čekací lhůta na termíny cca 3 měsíce, pro Budějovice mám aktuálně pár posledních termínů do konce roku. Zde v ČB už nejsem schopná vyjít vstříc s odpoledními termíny od 15:00 hodiny, protože všechny tyto termíny v ČB jsou do konce roku už několik měsíců zabrané.


Kromě sezení existuje ještě možnost spojit se skrze online konzultaci, když zrovna nejsem třeba v budějovické poradně, zde jsou termíny o trochu dříve.


 

RYCHLO-KONZULTACE?


Co se týče nacítění na Vaši aktuální situaci, rychlého náhledu do Vašeho horoskopu, .. to nedělám. I přes to, že píšete, že je to JEN na 15 minutek, tak není. Napojení se na člověka vyžaduje nejen mou energii navíc, ale i čas, který i s přípravou a očistou dělá třeba i třičtvrtě hodiny. A to už se během dne pozná. Přemýšlela jsem ale, na základě Vašich návrhů nad tím, zda neotevřít možnost rychlo-konzultace pro URGENTNÍ případy. Pokud o tento druh služby máte zájem, dejte mi prosím vědět.


 

Jinak Vám všem děkuji za Vaši důvěru a zájem o sezení nad Vašimi horoskopy. Moc si toho vážím. Mějte nádherný nadcházející víkend a těším se u článků nebo na konzultacích.


Tereza

bottom of page