top of page

📌INFORMACE K PROVOZU PORADNY (1.9.2020 - do odvolání)



Milí klienti, přátelé, sledující stránky! Moc Vás všechny takto na dálku zdravím a přináším aktuální informace ohledně provozu poradny. Začíná nám září a zaplouváme opět postupně do pravidelného režimu. Děti škola, my dospělí práce. Organizujeme, plánujeme, snažíme se o smysluplný každodenní řád a systém.


K většímu řádu a systému jsem se začala pomalu uchylovat i já a dala jsem dohromady pár informací k chodu poradny na další část roku.




OSOBNÍ SEZENÍ


Co se týče osobních sezení, povedlo se mi objednací dobu stáhnout na 2 měsíce, z čehož mám velkou radost a věřím, že i pro Vás je to mnohem příznivější vyhlídka než měsíce 3. K našemu sezení potřebuji vždy znát Váš datum, čas a město narození, abych mohla před naším sezením sestavit Váš astrologický rozbor, počítejte tedy s tím, že se Vás na tyto informace budu při objednání ptát. Objednávat se můžete telefonicky, přes e-mail či webový formulář. Pokud nezvedám telefon, posílám sms s časy, kdy budu opět na telefonu.



TELEFONICKÉ KONZULTACE


Stále také platí, že ten, kdo potřebuje co nejdříve poradit s konkrétní situací, může se se mnou domluvit na telefonické konzultaci. Od 1.9. opět zavádím klasickou délku konzultací, tedy je možnost si zavolat nejen do 30 minut, jak tomu bylo přes letní dny, ale i v délce 45 minut, 60 či 90 minut.



PÍSEMNÉ ROZBORY


Co se týče písemných rozborů a dotazů, ty zatím zpět zaváděny nebudou. V plánu mám písemnou poradnu otevřít na Vánoce, protože často jsou rozbory objednávány na tyto svátky Vašim blízkým, nyní platí možnost využít telefonických konzultací či osobních sezení.




Prosím také všechny, aby se před objednáním ke mně do poradny či na telefonickou konzultaci, podívali na webové stránky do sekce služby. Zde je uveden nejen ceník, ale především podmínky a pravidla, které souvisí s návštěvou poradny.


Ještě jednou Vám také děkuji za všechny Vaše zprávy, e-maily a telefonáty, též za Vaší aktivitu zde na facebookové stránce. Zde na webové stránce je má aktivita aktuálně pozastavena, všechny mnou psané články si můžete přečíst nyní na facebokové stránce - TB Astroporadna. Těším se na shledání zde na stránce, na živo či prostřednictvím telefonického hovoru. Mějte se krásně!



Tereza

776 345 235 tb.astroporadna@email.cz

bottom of page