top of page

📌INFORMACE K PROVOZU PORADNY (29.6.2020 - do odovolání)

Krásný středeční den Vám všem! Moc Vás všechny takto na dálku zdravím a přináším aktuální informace ohledně provozu poradny. Vy kdo mě sledujete již delší dobu, tak víte, že poslední 2 měsíce byl vzhledem ke korona krizi provoz poradny omezený. Zastihnout jste mě mohli pouze na osobních sezeních, telefonické konzultace a přijímání písemných rozborů bylo pozastaveno. V poradně probíhala a stále ještě probíhají zrušená osobní sezení z března a dubna, nicméně časově už je to lepší, takže jsem se rozhodla, že na Vaše četné žádosti budou opět zavedeny telefonické konzultace.


 

TELEFONICKÉ KONZULTACE


Protože Vás bylo mnoho, kteří jste měli o telefonické konzultace zájem, buďte prosím trpěliví ohledně termínů. Telefonické konzultace budou probíhat postupně, a to před osobními sezeními, tedy především v ranních a dopoledních hodinách a v maximální délce 30 minut. Delší telefonické hovory bohužel kvůli mé energetické kapacitě a též časové kapacitě poradny nejsou zatím možné.



PÍSEMNÉ ROZBORY

Co se týče písemných rozborů a dotazů, ty zatím zpět zaváděny nebudou.



OSOBNÍ SEZENÍ

U osobních sezení počítejte stále s 3 měsíční objednací lhůtou, aktuálně objednávám na polovinu září. K našemu sezení potřebuji vždy znát Váš datum, čas a město narození, abych mohla před naším sezením sestavit Váš astrologický rozbor, počítejte tedy s tím, že se Vás na tyto informace budu při objednání ptát.



 

Ještě jednou Vám děkuji za všechny Vaše zprávy, e-maily a telefonáty, též za Vaší aktivitu zde na facebookové stránce. Jsem ráda, že Vás články baví a přinášejí Vám nové informace, snažím se psát, co to jde. Takže ještě jednou děkuji a těším se na shledání zde na stránce, na živo či prostřednictvím telefonického hovoru. Mějte se krásně, užívejte léto!




Tereza

www.tbastroporadna.cz 776 345 235 tb.astroporadna@email.cz

bottom of page