top of page

◾KARMICKÉ VZTAHY◾


Jsou vztahy, které od začátku až do konce bolí. Jsou to vztahy zraněných a nešťastných duší, které v sobě uchovávají obrovské životní prohry i výhry z různých životů a tento život si mají prostřednictvím toho druhého uvědomit, že jsou zraněné a bolavé a postupně se spolu i vyléčit.


Tyto duše mají dokázat svou sílu tím, že tu druhou duši podrží, polknou své vlastní strachy a smutky a vynaloží veškerou svou sílu na to pomoci. Mají k tomu totiž všechny předpoklady.. Jsou hluboké, silné a plné pochopení. Co jim ale brání je jejich vlastní sebelítost a nevyléčené dřívější křivdy, které i mohou vztah mezi nimi nadobro zničit. Tyto duše spolu žijí a trpí navzájem. Nutí se společně překonávat své bloky a prohry, a zvedají jedna druhou. Na co však můžou doplatit je jejich vlastní zastavení se na místě, které je nikam nepohne. Motání se ve svých blocích a pocitech, které ublíží nejen jim, ale i tomu vedle nich. První krok je uvědomit si svou chybu a chtění ji napravit. Druhá duše to ideálně pochopí, je uvědomělá a odpouštět se již naučila.. Nic jiného ji totiž v tomto vztahu nezbylo. Teď je na obou co s tím uvědoměním dál udělají. Ideálně chybu již nedělat, aby to však byla pořádná výstraha, ještě si chybu několikrát podle plánu zopakují.


A jak poznat kdo má v Boji pravdu?

Za prvé uvědomit si, že to BOJ být nemá. Za druhé, že nezáleží na tom kdo má pravdu, ale na tom, že každý přijde a omluví se za svou část. A za třetí.. více trpící duši poskytnout podporu.


Tyto vztahy, jak už jste možná poznali, se nazývají KARMICKÉ. Duše, které se v tomto vztahu potkali se znají již několik staletí, ale vzájemně se domluvily, že se potkají znovu a budou si těmi, kteří se milují ale zároveň i nenávidí. Jejich zrcadlení je totiz tak silné, že existují pouze dvě cesty jak k tomuto vztahu přistupovat. Buď se od sebe učit a uvědomovat si prostřednictvím toho druhého ty nejtemnější stíny své duše nebo se vztekat a nadávat, co se nám to zase děje. Karmický partner je ten nejtěžší typ partnera, který nám do života může přijít. Nedává nám to co chceme, a tím nám ukazuje co nemáme zvládlé. Když jsou duše duchovně na výši, zakrátko pochopí s kým mají tu čest a taky pochopí, že nemá cenu z toho vztahu zdrhat dřív, než je pouto propustí a náplní se 100%, pro které si přišli. Vztah může trvat měsíc, může ale také trvat celý život. Vždy tak dlouho, dokud se ty dva nenaučí to, pro co si přišli.


Autor: Tereza

bottom of page