top of page

KONJUNKCE URANA A JUPITERA- NENÁPADNÝ, ALE SILNÝ MEZNÍK


Již několik týdnů zažíváme všichni do jednoho vnitřní přetřesy – každý v jiném tématu a v jiných situacích. Dějí se věci, které hýbají naším vnímáním a dříve nebo později, až se otočíme zpátky, si pravděpodobně uvědomíme, že tyto týdny, ne-li aktuální dny zásadně pohnuly naším životem.


 

KONJUNKCE URANA A JUPITERA


 

Teď to tak ale vnímat pořád nemusíme. Tento planetární aspekt je nenápadný, ale velmi silný – konjunkce Urana a Jupitera, která se odehraje na 22. stupni Býka. Její úplný vrchol nastane zítra brzy ráno, ale dnes večer bude mít snad ještě větší sílu. Pozorujme co se děje, soustřeďme se na to, co říkáme, co někdo říká nám, jak se cítíme, nad čím zrovna přemýšlíme. Je tam něco, co je hodně důležité pro naše další budoucí kroky. Především se to bude týkat oblasti, která je aktuálně v našem životě nestabilní, porušená a vyžaduje si už nějakou akci.



Hodně z Vás, vlivem ostatních konstelací (Uzlů, Černé luny, série zatmění..), se můžete cítit ve svém životě tak nějak zmateně a neukotveně. On je sice tento rok na změny silný, ale kdo říká, že to jde jednoduše. Je to spíše vnitřní potřeba „už s tím, kde se necítím dobře, musím něco udělat“, druhá věc je, že ale ne vždy to jde nebo že se při těch změnách cítíme komfortně.



CO TATO KONSTELACE ZNAMENÁ?


Nerada bych, aby tento článek vyzněl pesimisticky. To není můj cíl. Naopak. Můj cíl je spíše vysvětlit, že pokud v sobě máte aktuálně nějaké zmatky, necítíte se ve svém životě ukotveně, jste v nějakých záležitostech svého života nerozhodní, nejistí a nevíte kudy kam, je to vlastně úplně v pořádku. Protože to se dá od těchto konstelací čekat.


Na druhou stranu bych ráda dodala odvahu i přes tuto jakousi „rozplyzlost“ stejně jít a začít zkoušet věci, které odkládáte. I přes nechuť se zvednout a udělat něco, co je pro Vás výstup z komfortní zóny. Věnovat pozornost svým myšlenkám a pozorovat, jak se mění. Jak se ve Vás vytváří něco, co postupně přeskládává každičkou buňku Vašeho já a vzniká něco velkého.


A opět po nějaké době přikládám odkaz na super stránku – Posviť si, která by Vám na tyto dny mohla být dobrou inspirací.


Krásný víkend!


Autor: Tereza


bottom of page