top of page

MAGICKÁ KONSTELACE – JUPITER A NEPTUN




Opakování je matka moudrosti, takže si to dáme ještě jednou. :-))


Konjunkce Jupitera a Neptuna. Spousta příležitostí se posunout. Nečekat, ale jít změnit svůj život. Máme udělat věci, které jsme odkládali, máme jít naproti novým možnostem a příležitostem. Spousta lidí se se v tomto období stěhuje, rozvádí, potkává nové partnery, nastupuje do nových prací, prodává či kupuje nemovitosti. Osudové situace se dějí samy, ale i díky naším jednáním.


Jupiter je planeta štěstí, hojnosti a expanze. Neptun je planeta snů, přání, fantazie, mysticismu či spirituality. Tyto dvě planety jsou blízko sebe, spouští to tedy soucit, laskavost, mezi lidmi větší solidaritu, jsou to také konstelace míru a léčení. Obecně by se dalo říci, že ještě celý duben bude pod velmi intenzivními energiemi, jejichž sílu je dobré využít. Plní se sny. Léčení probíhá rychleji. Dochází k usmíření.


Pokud máte pocit, že se Vám ale tyto dny děje něco negativního, vězte, že je to pouze odehrávání nějaké Vaší karmické lekce, kterou máte splatit a na které se máte naučit. Zamyslete se proto, co Vám tím chce situace říci.



Více o této konstelaci jsem v minulých týdnech psala ještě ZDE.



Autor: Tereza

bottom of page