top of page

MERKUR v RAKU (4.6. – 27.6.2018)

Hezký úterní večer Vám všem, kdo čtete dnešní řádky!


Jak jsem psala již v týdenním příspěvku, máme před sebou v tomto týdnu několik planetárních změn. Jedna z nich, ta dnešní, se týká přesunu planety MERKUR do dalšího znamení. Merkur je planetou KOMUNIKACE a AKTIVIT, rovněž nám naznačuje, do jaké hloubky chceme v daném období studovat věci kolem nás. Zda budeme leniví, nebo naopak zapálení, jestli se necháme ovlivnit svými emocemi nebo pojedeme podle rozumu. Toto vše je MERKUR.



Od dnešního dne až do 27.6. bude tato planeta stát ve vodním RAKU, kam přešla ze vzdušných Blíženců. Znamení Raka, jakožto 4. znamení zvěrokruhu vládne Luna (Měsíc), která danou oblast zcela ovládá. Vždy, když totiž stojí Rak v nějaké planetě, dá se předpokládat, že nás v té dané oblasti budou řídit emoce a city. V komunikaci tedy budeme do konce června rozněžnělí, naším záměrem bude druhého pochopit, nějak se s ním dohodnout a hlavně – být s ním a se všemi okolo nás v harmonii. Pokud to však nepůjde a my ucítíme ve vzduchu nerovnováhu, s Merkurem v Raku nás to bude hnát do lítostivých stavů, urážení nebo ke zbytečným domněnkám. V těchto dnech je proto dobré nezkreslovat si přijímané informace emocemi nebo některé věci brát příliš vážně.


Jelikož je Merkur i planetou aktivit a stojí nad námi Měsíc, vše co započneme, bude z lásky a tak, jak to opravdu ze srdce cítíme. Věřte své intuici, co se týká cílů a záměrů, nezklame Vás.


Užijte si zbytek dne!

Autor: Tereza

bottom of page