top of page

MERKUR vstupuje do STŘELCE (13.12.2018 - 5.1.2019)


Planeta MERKUR, která je vládcem komunikace a aktivit přešla dnes v noci do ohnivého znamení Střelce! Jako vždy Vám i dnes přináším pár informací k tomuto zajímavému, planetárnímu přesunu. Hezký večer.

Znamení Střelce má napilno. Běhá, lítá, dělá plno věcí na jednou. Jak by taky ne. Slunce, Jupiter a nově i planeta Merkur stojí v jeho znamení. Do 21.12., kdy je Slunce ovládáno touto ohnivou energií jsou zrozenci Střelce na rotrhání. Řeší, aktualizují, dávají svůj život do pořádku. Nejen však oni. I pro ostatní znamení je toto období symbolem velkého řešení. Rok 2018 pomalu končí a my jsme nuceni ohlédnout se zpět a uvědomit si, co nám vlastně tento rok přinesl.

Se vstupem Merkura do Střelce se opět mění náš způsob komunikace. A to jak písemný, tak i tváří v tvář. S tímto ohnivcem komunikujeme horlivě, s nadšením, chceme všechno říct a také na vše dostat odpověď. To nás někdy může dostat do slepé uličky, protože budeme kolikrát nechtěně nutit druhého, aby nám hned na vše odpověděl. I na to, co zrovna není aktuální řešit. Také se můžeme ztrácet ve své přílišné upřímnosti. Budeme potřebovat všechno ze sebe dostat a čím více od srdce to půjde, tím nabyjeme pocitu, že lépe, že tak je to přece správně. Jenže je tomu opravdu tak? Co říkání upřímně, ale s taktem a diplomacií?

Naopak však těchto energií máme šanci využít tak, že svou energii dáme dobrým směrem. Že se zaměříme na to, co je opravdu podstatné, neboť ohnivá energie, která bude působit až do 5.1. může být nápomocná k rozjetí nové životní etapy. Taktéž je to skvělá konstelace pro schůzky s přáteli. Máme se chuť bavit a poznávat.

Autor: Tereza

bottom of page