top of page

MILUJU...


Hoří ve mně touha žít. Miluju pohled na klidnou hladinu řeky, ráda poslouchám zpěv stromů, které si mezi sebou špitají tajné zprávy, které nám lidem mají zůstat utajeny. Baví mě vítr, který mi rozfoukává čerstvě umyté vlasy a jejich vůně, která se rozlítává všude kolem. Užívám si melodické tóny ptáků, hřejivé paprsky slunce i studené vločky dopadající na můj obličej. S radostí dítěte nastavuji svou tvář jarnímu vánku, stejně tak podzimnímu dešti.

Miluju život. Jeho barvy, vůně, chutě, všechny ty emoce, které ve mně probouzí. Láká mě to prožívat sílu svých pocitů, zkoumat intenzitu mé vášnivosti, táhne mě to k objevování hloubky mé duše. Mám ráda barvu svých očí, která připomíná hlubiny oceánu, stejně tak jemnost svých rukou. S láskou si prohlížím silně vyryté čáry na svých dlaních a pihu na boku svého prsteníčku. Přijímám každou jizvu připomínající mi prožité, silné chvilky i své jemné vrásky kolem očí od smíchu. Jsem ráda za svou rýhu na čele, která se objeví vždy, když přemýšlím, i černé řasy, které se mi díky své délce častokrát třou o sklo brýlí.

Přijala jsem vážnost a klidnost svého zemského Kozoroha, zároveň i oheň a otevřenost, kterou mi dává do vínku Střelec v mém horoskopu. Začala jsem si uvědomovat hrdost, kterou mi přináší královský Lev v mém ascendentu i sílu emocí díky zastoupení vodního Štíra v mé planetě lásky a umění Venuše. Jsem ráda za svou Pannu v planetě Mars, která je pracovitá a svědomitá a ohnivého Střelce v Jupiteru, který mě nutí neustále poznávat, učit se a žít ve víře, že vše bude dobré. Děkuji také za svou karmickou Černou lunu, která ve mně na dlouhá léta probouzela pocit silné nesebedůvěry, i všem Vodnářům, mým úžasným životním učitelům, kteří mi ji svou rebelskou osobností a originálním nastavením různými způsoby zrcadlili. Jsem vděčná za všechny mé kamarádky Panny, které mi dopřály možnost zamýšlet se nad praktickou stránkou svého života a připomněly mi důležitost péče o naší tělesnou schránku. Šťastná jsem i za úžasné Střelce, kteří mě v životě učí udržet balanc mezi neřešením, necháním plynout a zároveň filozofováním nad mlékem v kávě. Děkuji své průvodkyni Váze, která mi dodala vnitřní klid, že vše je v našem životě možné, i průvodci Blíženci, který ve mně znovuotevírá otázky, na které jsem si bláhově myslela, že už jsem dávno odpověděla. Fascinuje mě snílkovství a vnitřní svět mých blízkých Ryb a zápal s jakým si užívají život mé kamarádky Lvice. Stejně tak ráda pozoruju bojovnost a odvahu mých přátel Beranů a potají se usmívám nad tvrdohlavostí Býků, kterou jsem dostala do vínku též. Mé dvě dobré kamarádky Račice mě baví svou energií hravého dítěte a tím, jak si dokážou užít každý okamžik. Štíři v mém životě mě fascinují svou skrytou vášní, zkoumavým pohledem a bezmeznou oddanou láskou a od jiných Kozorohů se učím uvědomovat si své ego, neustále zaměstnanou mysl a potřebu kontrolovat každý svůj krok, která je právě tomuto znamení více než vlastní.

Miluju život a jeho nevyzpytatelné cesty. Miluju, jak se dokáže během sekundy všechno jisté změnit na nejisté, i to, že kolikrát musíme nechat jen plynout a učit se se zcela odevzdat vyššímu vedení. Miluju, jak jsme všichni do jednoho propojení, miluju, jak si všichni navzájem předáváme bohaté zkušenosti v podobě laskavých kopanců i nemilosrdných facek. Baví mě pozorovat příběhy lidí kolem mě a zamýšlet se tak nad příběhem svým. Láká mě zkoušet nové věci a zároveň si užívám opakovat to vše, co již dobře znám. Jsem ochromena neuvěřitelnou silou osudu a fascinována tajemným vedením něčeho, co nedokážu pojmenovat. S pokorou se snažím přijímat vše, co mi jde do cesty a s láskou to vše také pochopit.


Pro co hoří Vaše srdce?


Tereza

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page