top of page

NEDĚLNÍ ZAMYŠLENÍ

Nebyla jsi stvořená proto, abys žila život v depresích a pocitem viny. Byla jsi stvořená proto, abys byla milovaná a šťastná.A co když ale tu lásku a naplnění od druhých necítíš? Co když jsi sama, anebo zažíváš ve vztahu pocit nepochopení?



My všichni ve svém životě narážíme na lidi a situace, které nám kolikrát pouze zrcadlí to, co stále ještě neumíme. Pokud tyto pocity zažíváme, ukazuje nám ten někdo nahoře, že bychom se měli nejdříve naučit milovat sami sebe a pak až čekat šťastnou lásku. Ti, které si vybíráme do svých vztahů, jsou nám nejblíže. A právě Ti nám nejsilněji zrcadlí to, co neumíme a na čem bychom měli zapracovat. Ať už je to láska k sobě samému, která znamená vážení si sebe natolik, že si nenecháme ubližovat. Nebo změna našich špatných postojů a vzorců, které stále opakujeme. Zkuste se zamyslet nad tím, co Vám ten jednotlivý člověk předává. Co Vás má naučit, proč vlastně přišel. To je základ. Řekla bych základ všech vztahů. Protože on z nějakého důvodu opravdu přišel.


A pak se také zkuste zamyslet nad tím, kolik času věnujete sami sobě. Zda děláte věci, které Vás baví a naplňují, zda si sami na sebe ve SVÉM životě uděláte čas. Pokud cítíte, že Váš život se skládá pouze že samých povinností a pocitu "musím", přišel čas na novou aktivitu. Nebo na něco, co Vás vždy bavilo. A věřte, že "nemám čas a peníze" je chabá výmluva. Kreativitě se meze nekladou. Jde o to cítit se dobře a najít si něco, co Vás naplňuje a co Vám dělá radost. A pak sami uvidíte, jak rychle se věci začnou měnit. Protože jak říkám velice často svým klientům a klientkám na výkladech - život není jen o povinnostech, ale je jasné že pokud tam budete mít jen ty povinnosti, přestane Vás to celé za chvíli bavit. Každý potřebuje ve svém životě totiž něco, co ho baví, co mu dobije baterky. Ale zda si na to udělá čas už je jen na něm... Podle toho ale pak jeho život bude vypadat. 🙂


Pěknou neděli! Autor: Tereza

bottom of page