top of page

NOVOLUNÍ V BERANU (24.3.2020, 10:28 hodin)


Pěkný vstup do úterního dne! Všechny Vás na dálku zdravím! Protože jsme v období, které je pro nás v některých ohledech neuchopitelné a možná i nejisté, rozhodla jsem, že se znovu v tomto období vrátím k denním příspěvkům, které Vám třeba zpříjemní den. Začneme od zítra. 🙂

Dneska jsem si pro Vás připravila článek o dnešním Novoluní, které proběhne v čase 10:28. Novoluní, tedy etapa, kdy něco nového začíná, kdy se něco nového probouzí se aktuálně odehrává ve znamení ohnivého Berana.

Beran je 1. znamení z celého zvěrokruhu. Je to zástupce 1. domu, tedy oblasti související s tématem JÁ. Co to znamená? No, že změna se aktuálně neděje nikde jinde než pouze a jenom v nás. Protože právě u nás, v našem nitru aktuálně probíhá ta největší přeměna a trasnformace. Nikde okolo, i přes to, že to tak může na první pohled vypadat. Beran v tomto smyslu souvisí s námi, naší osobností, naším nastavením. Učíme se dívat se jinak, vnímat ty maličkosti, které jsme dříve nepovažovali na důležité, učíme se poskládat si své hodnoty a priority, naše zkušební lekce se dějí i v nahlížení na sebe a na svět kolem nás. Odkrývá se nám naše osobnost. Právě teď přichází v mnoha směrech pochopení a uvědomění kdo jsem a jak to vlastně celý mám ve svém životě postavené.

Novoluní v Beranu je přicházející éra začátku. Je to 100% ukončení minulého. Žádá se po nás zamyslet se, žádá se tyto dny naše pozornost, sebereflexe, ponoření se do sebe a do našich nastavení.


 

A jak tedy energii Berana využít?


Položte si tyto otázky, ideálně si je napište na papír, aby se myšlenky z hlavy přenesly do „reality“.


  • Co nového byste teď chtěli začít, čemu byste rádi věnovali energii?

  • Kde potřebujete lepší schopnost se prosadit?

  • Jak zacházíte se svojí zuřivostí/agresí/vztekem? Jak tyto emoce ze sebe vybíjíte?

  • Jak prožíváte svoji sexualitu?

  • Jak můžete použít své vize pro obecné blaho?



A konkrétní rady pro toto Novoluní?


  • Chopte se iniciativy a začnětě s tím, co jste již dlouho odkládali a valili před sebou. Pokud nemůžete realizovat, sestavte si alespoň v hlavě plán.

  • Využijte sílu svých myšlenek, přejte si, jak chcete, aby se věci děly dál. Nastavte se na nejlepší možné řešení.

  • Buďte stateční a odvážní a motivujte své okolí pro velké myšlenky.


 

Krásný dnešní den!

Autor: Tereza

bottom of page