top of page

NOVOLUNÍ V BLÍŽENCÍCH (3.6.2019 12:01)

Vítám Vás u dnešního, nedělního povídání! Jak jste si podle názvu mohli všimnout, zítra během pondělního poledne budeme svědky dalšího NOVOLUNÍ, tentokrát ve vzdušném znamení Blíženců.


NOVOLUNÍ je fáze měsíce, kdy začínáme novou etapu, s novými myšlenkami a s novými vzorci. Tyto vzorce nemusí být ani tak patrné, jedná se spíše o stav, kdy vnitřně cítíme, že se něco naplňuje, něco dostává svůj tvar a my můžeme jít dál, začít jinak. Blíženci otevírají oblast komunikace, vyjadřování se a také možnost podívat se reálným pohledem na své aktivity. Co přes den děláme? Do čeho dáváme svůj čas a energii?



S NOVOLUNÍM je vždy ideální čas na nové začátky a v Blížencích to je pěkně prudké. Z výkladů a konzultací vidím, že mnoho z Vás dokončuje důležitou kapitolu ve svém životě. Ještě chvíli a pak se celá situace obrátí. Ale ještě nemůžeme, ještě nás to nepustí. Nicméně v hlavě už můžeme spřádat plány jak to bude dál. A při tomto plánování bychom se měli zamyslet nad tím, jak vyplňujeme svůj volný čas nebo jak ho trávíme obecně, neboť to je hlavní téma zítřejšího Novoluní. Je totiž dost možné, že svou energií dotujeme osoby nebo povinnosti, které by klidně mohly počkat. Vidím to i u sebe. Poslední dva týdny několik telefonátů týdně s žádostmi o co nejdřívější termín. Ve většine případů si musí každý počkat, někdy však udělám vyjímku a zůstávám až do večera, dávno po pracovní době. Jsou prostě případy, u kterých nejde říct s klidným svědomím ne. Když jsem tohle udělala naposled, přesněji teď ve čtvrtek, klientka na domluvenou schůzku nepřišla. Místo toho abych byla naštvaná, musela jsem se smát, jak stejně výborná jsou naše přísloví, např. "pro dobrotu na žebrotu" na které jsem si hned vzpomněla, a které úplně padlo. Když mi potom v pátek drnčil celý den mobil s nutnými termíny, už jsem se nedala. 😁A o tom toto Novoluní je. Uvědomovat si, komu svůj čas věnujeme, zamyslet se, zda toho neděláme pro druhé příliš.. protože ono to pak velice rychle sklouzne do stavu, kdy si toho druzí už ani neváží. Je potřeba si nastavit pevné hranice. S Novoluním v Blížencích jsme drzejší než jindy, ale někteří z nás překračují laťku. Neváží si a nerespektují čas a energii ostatních. A vždy se najde nějaký blbec, jako třeba teď já, který těmto jedincům naletí. 😁 A proto se prostě jen v dnešním dnu zamyslete, zda Ti okolo Vás si váží Vašeho času a respektují ho. A pokud ne, nevyhazujte tyto lidi ze svého života, ale vyhoďte svůj návyk "všechny zachránit a pomoct za každých okolností". Hlavně v těch situacích, kdy nic příliš nehoří.


Moji milí, klienti, přátelé, všichni, kdo tuto stránku sledujete nebo jste se zrova jen dostali k tomuto článku. Přemýšlejte, prosím, kam ten svůj čas dáváte. Komu a čemu ho věnujete. On je fakt sakra krátkej .. koukněte na to. Před chvílí byly Vánoce a už bude zase léto. Všechno hrozně rychle běží a nezastavíte to, ani kdybyste se na hlavu stavěli. Ale můžete se rozhodnout, máte možnost volby co v tom svém vyměřeném čase budete dělat. Dobře zvažujte. Toto zamyšlení platí hlavně u druhého, důležitého tématu Novoluní, a to naše aktivity, záliby a koníčky. Nejsou jen povinnosti, ale i radost a zábava. Je i toto ve Vašem životě?


Toto novoluní je důležité hlavně pro osoby narozené ve znamení Blíženců, ale i Váhy a Vodnáře. Blíženci mají nasměrováno na novou životní cestu. Musí si ujasnit co chtějí. Pro ostatní znamení platí téma již zmiňovaného času a přemýšlení, kam ho dáváme. Taktéž je čas výborný pro nové aktivity, nápady, ale i nové kontakty.


Mějte příjemný zbytek dne a večer u týdenního výběru karet.


Autor: Tereza

bottom of page