top of page

NOVOLUNÍ VE STŘELCI (23.11.2022, 23:57 hodin)


Hezký podvečer. Máme před sebou předposlední Novoluní roku 2022, které se odehrává dnes pár minut před půlnocí ve znamení ohnivého Střelce.




Co tato konstelace do našich životů přináší?


Novoluní je obecně období nových začátků. Vždy tato energie přeje rozjezdu nových věcí, začátku aktivit, které dlouho odkládáme, je to jakési nakopnutí od myšlenek k činům. A aktuální Novoluní je na ty změny dost silné. Čím to je?


Novoluní se tento měsíc odehrává ve Střelci, což samo o sobě přináší rozruch. Střelec je znamení ohnivé, temperamentní, milující změny. Jeho planetou je Jupiter, symbol morálky, hojnosti, štěstěny či vzdělání. Tato obří planeta se zrovna ve čtvrteční den začíná rozjíždět z retrográdního do přímého směru, a to otevírá spoustu nových dveří. Jsme po dlouhé době schopni se nadechnout, finance a pracovní projekty se dávají do pohybu, začínáme novou pracovní éru. Pokud o žádných změnách v rámci své práce nevíte, doporučuji vymyslet si aktivitu, která se pro Vás stane obohacujícím koníčkem.


Do toho celé Novoluní provází spojení mezi Merkurem a Venuší a to přináší milé setkání, pozvání, harmonizování vztahů a příjemné zážitky. Nenudíme se, ale na sílu to také být nemusí.



OTÁZKY K PŘEMÝŠLENÍ


Otázky k přemýšlení by se měly tyto dny týkat našeho vzdělání.

  • Co se začít učit něco, co Vás vždy lákalo, ale nebyl na to dříve čas?

  • Nebo co odkládáte?


3 klientky nezávisle na sobě mi minulý a tento týden vyprávěly, že se vrátily k pletení, protože je uklidňuje.


Zamyslete se nad tím také.


  1. Co Vás baví a neděláte to?

  2. Nebo co by Vás mohlo bavit, ale ještě jste se k tomu nedostali?


Podělte se do komentáře, třeba dáte někomu dobrý tip na aktivitu!



Krásný novolunní den!

Autor: Tereza

bottom of page