top of page

NOVOLUNÍ VE VODNÁŘI (1.2.2022, 06:45 hodin)



Spontánnost, dobrodružství, nové výzvy, ale také téma svobody, pocitu volnosti, přátel a skupin lidí, mezi kterými se pohybujeme. To je dnešní Novoluní ve Vodnáři, které tento rok krásně spadá na první den nového čínského roku ve znamení vodního Tygra!



Jaká témata Novoluní otevírá?



Společnost lidí kolem nás. To, jací lidé nás obklopují, je velmi důležité. Utváří naši osobnost, mají vliv na naše myšlení, na to, jak se oblékáme, chováme, mluvíme, či jak přistupujeme k životu. Pokud budeme v kanceláři s pesimistickou a na celý svět naštvanou kolegyní, optimismu nám to zrovna nepřidá. Stejně tak, když bude vedle nás manžel, který se celý den mračí, je pasivní a protivný. Podle psychologických výzkumů nás utváří 5 lidí, mezi kterými se nejčastěji pohybujeme. Mohou to být naše děti, partneři, kolegové, rodiče, přátelé či zákazníci a klienti v práci. To jak se chovají a jak přistupují ke svému životu nás velmi silně ovlivňuje. Lidé kolem nás tvoří náš život. Někteří nás vybíjejí a někteří dobíjejí. Právě téma společnosti kolem nás je spojováno s dnešním vodnářským Novoluním.


Stejně tak běží i tyto dny téma radosti a spontánnosti. Co nám dělá radost? Co děláme po práci? Máme nějaké koníčky? Záliby? Děláme věci, které nás baví? A co nás vlastně baví? Co jsme vždy chtěli zkusit a stále to odkládáme?


Protože je Novoluní energie NOVého a značí počátek a možnost se rozjet (právě tím směrem, které nabízí znamení, ve kterém se Novoluní odehrává), je dobré se tyto dny začít obklopovat lidmi, které nás budou v životě posouvat a dodají nám šťávu a chuť. Vodnář přeje setkávání lidí a společnému sdílení. Tyto dny bychom se neměli držet doma, ale spíše vyrazit do společnosti nebo se snažit zapřemýšlet, jakým způsobem se můžeme s někým novým seznámit.



Přeji Vám všem krásné Novoluní!

Autor: Tereza

bottom of page