top of page

NOVOLUNÍ VE VODNÁŘI (4.2.2019, 22:20)


NOVOLUNÍ je spojeno s počátkem nového cyklu. Je to okamžik pro nové příležitosti. Narozdíl od úplňku se nezabýváme minulostí, ale plánujeme budoucnost. Zlé necháváme za sebou a jdeme vstříc novým začátkům. Pěkný večer u dnešního magického povídání!

Dnešní NOVOLUNÍ je pod energiemi vzdušného znamení VODNÁŘE a působí přibližně 6-7 dní (máme tedy před sebou ještě 3 dny působení).


Novoluní ve Vodnáři přináší silné energie spojené s touhou osvobodit se od zavedených konvencí, situací, které nás nějakým způsobem svazují. S úplňkem jsme zavřeli dveře tam, kde nás to vysilovalo a díky novoluní otevíráme tyto dveře nové, které pro nás znamenají novou cestu. Možná také máme poslední dny pocit, že události běžného dne doslova letí, vše je v pohybu a jaksi ve zrychlení.

V tomto období, kdy probíhá novoluní ve znamení Vodnáře, je potřeba si dávat velký pozor na důležitá rozhodnutí – hlavně ohledně financí. Přivítejte nové začátky do svého života, otevřete se změnám a krásné nové cestě, ale vše si dopředu nachystejte a naplánujte. Novoluní je sice spojeno se začátkem nového cyklu, ale Vodnář je tak trochu snílek. :) Pro něco se nadchne, je celý horlivý pro novou a osvěžující změnu, ale pak se diví, že to nevyšlo nebo dlouho nevydrželo. Důkladně vše promyslete, aby Vaše plány stály na pevných základech a byly tak i dlouhodobého charakteru. NOVOLUNÍ VE VODNÁŘI je o zasetí nového, ze kterého vypěstujeme nejdříve kořen, ne okvětní lístky. Jakmile kořen máme, můžeme mít i naší další pílí krásnou květinu. A pak klidně i celý sad. Ale.. hlavně postupně.


Je důležité říct, že toto Novoluní působí nejvíce na znamení Vodnáře, taktéž v menší míře na všechna vzdušná znamení (Blíženec, Váhy). Znamení, které je od Vodnáře protilehlé a témata se od něj odráží je znamení Lev.


My všichni bychom si měli uvědomit, že Vodnář je inovátorská energie, která přináší do našich životů změnu našich přístupů, svěží vzduch, volnost. Využijte těchto energií moudře.


Pěkný novolunní večer,


Autor: Tereza

bottom of page