top of page

NOVOLUNÍ VE ZNAMENÍ BÝKA (5.5.2019 00:45)

Krásný sobotní den ještě jednou! Vítám Vás u článku ohledně dnešního-zítřejšího NOVOLUNÍ, tentokrát probíhající v zemském znamení Býka.



CO JE NOVOLUNÍ?


NOVOLUNÍ je fáze měsíce symbolizující novou etapu a nové téma, které se v našich životech otevírá k řešení. Téma vždy souvisí se znamením, ve kterém se Měsíc zrovna nachází a osvětluje jej.



A CO BUDE TÉMATEM TOHOTO NOVOLUNÍ?


BÝK přináší téma partnerských vztahů a omezení, která jsou s touto oblastí spojena. V nějaké situaci si můžeme připadat jako ve slepé uličce. V jaké? Téma se dotýká správné komunikace, empatie a schopnosti rozpoznat, co v dané chvíli říci. Jak komunikujete s partnerem? Jakým způsobem prezentujete to, co cítíte? Umíte pracovat se svými emocemi? Máte je zvládlé? V těchto dnech je dobré pozorovat, kde se cítíte nesví, vytočení nebo nějak extra zasáhlí svými emocemi. O tomto Novoluní je důležité se na tyto směry zaměřit. Pozorovat se a uvědomovat si, co dělám špatně. Kde je chyba. Jasně, ze své pozice někdy vnímáme, že hlavně ten druhý by se měl snažit, nicméně náš postoj v tom taktéž hraje velkou roli.

Jelikož je Novoluní období ideální pro nové začátky, tyto konstelace jsou nyní příznivé pro rekonstrukce bydlení a vylepšování svého zevnějšku. Vzhledem k ostatním nepříznivým konstelacím jako je právě působící Saturn, Pluto a Uran bychom neměli podepisovat žádné důležité smlouvy, nekoupovat a neprodávat nemovitosti či pozemky, taktéž bychom se měli vyhnout stěhování.


Aktuální Novoluní nás učí pohlédnout tam, kde nás to brzdí, naučit se s tím pracovat a pak už jít jen směrem k úspěchu. Nesvádět některé problémové situace na druhé a přestat litovat sami sebe. Pokud chcete uspět, musíte si vytvořit cíl a jít za ním, ale také poslouchat názory jiných.


Přeji pěkný přednovolunní večer!

Autor: Tereza

bottom of page