top of page

NOVOLUNÍ/ZATMĚNÍ V BERANU (8.4.2024, 20:20)



Krásný podvečer Vám všem! Za pár hodin proběhne Novoluní ve znamení Berana a zatmění Slunce. Pro naše oči z Česka bohužel neviditelné, ale nemůžeme tvrdit, že na nás nebude mít vliv. Bude, avšak ne okatě, na první pohled viditelně. Je to spíše jako když si představíte klíčení rostlinky, která teprve roste pod zemí. Tématem tohoto Novoluní je růst, posun, rodící se nový směr.



NOVOLUNÍ A CHIRON


Tím, že se Novoluní odehrává v Beranu a je v konjunkci s planetkou zraněného léčitele Chironem, odkrývají se tyto dny dlouhodobě vláčející se problémy se kterými si nevíme rady. Chiron však tyto dny také slibuje, že pokud se díky beraní iniciativní energii vydáme novou cestou a vykročíme do něčeho nového, bude to úspěšné. Je dobré brát tuto dnešní konstelaci jako možnost restartu, jako možnost se chopit věcí, které nás trápí a vyřešit je. A není to jen dnešní den, ale celkově tyto dny nám přejí energie se rozhodnout sami v sobě ke krokům, které nás někam dovedou, což může být poměrně úlevné pro ty, kteří již nějakou dobu přešlapují na místě a neví kudy kam.



TĚŽŠÍ ENERGIE ZATMĚNÍ


Zatmění vždy přináší trochu temnější energie, náročné emoce, těžší prožívání, zdravotní nebo psychické propady, kolapsy plánů nebo i problémy s technikou. Obecně za doby Zatmění bychom neměli dělat žádné velké kroky – operace, podepisování smluv, cesty do zahraničí, jakékoli důležité kroky jako svatby či zásnuby bychom si měli rozmyslet, nemají aktuálně úplně harmonické vlivy pro dlouhodobost a klid.


Využijte tedy tohoto Novoluní moudře, nebojte se více v životě iniciovat a pustit se tam, kde se bojíte. Hledejte cesty a nespokojte se jen s jedním řešením, cest je více.


 

PRO BERANY:


Důrazně chci také s tímto silným Novoluním-Zatměním apelovat na všechny Berany, aby si srovnali svou životní situaci, neboť toto období pro ně může být v něčem hodně zátěžové, ale mají velkou šanci vyřešit to, kde jsou zaseklí nebo si neví rady. Ideální doba, kdy jim planetární aspekty přejí, aby si uklidili v životě a jednou pro vždy vyřešili věci, které je trápí.

 

Hezký večer!


Autor: Tereza

bottom of page