top of page

OBDOBÍ PANNY - péče o tělo


Jaký máte vztah ke svému tělu?

Staráte se o něj?

Posloucháte ho, když Vám svými signály připomíná nespokojenost?

Jak jste na tom se svým zdravotním stavem. Je něco, co Vás zdravotně trápí?



Nacházíme se v období Panny, které nám připomíná důležitost naší fyzické schránky, která je neméně důležitá jako naše duše. Pro svůj život jsme si své tělo vybrali. Vypadá přesně tak, jak si zasloužíme ze svých minulých životů. Podle toho, jak jsme se o něj starali už dávno, tak přesně i tím způsobem s námi bude spolupracovat.

Pokud jsme zažili v minulých životech spousta zranění, i naše tělo bude v tomto životě "pomlácené". Pokud jsme vícekrát umírali useknutím hlavy, bude nás v tomto životě pravděpodobně hlava bolet. Jestli jsme v minulých životech nedbali na hygienu, odrazí se nám to v tomto životě na příslušných orgánech. Zažili jsme znásilnění, těžké porody či bolestivé potraty? V naší děloze je toto všechno ukryto.


To, co se stalo v minulých životech neovlivníme, ale co rozhodně můžeme ovlivnit je to, jak budeme fungovat nyní. Jak se o své tělo postaráme, jak ho opečujeme, jakou pozornost mu dáme. A pokud budeme přemýšlet a brát své tělo i jako ukazatel naší psychické stránky, budeme ho brát celistvě, můžeme vyléčit nejen tělo, ale i svou duši, která tímto pouze zrcadlí nás vnitřní stav.


Za každou zlomeninu, angínou, operací nebo alergií na potravinu je něco víc. Neděje se nikdy nic náhodně. Proto pokud na Vás Vaše tělo tyto dny promlouvá, vnímejte ho a nezapomeňte se ho i zeptat:


"CO POTŘEBUJEŠ?"



Krásný upršený den!


Autor: Tereza Obraz: Amber Boardman

bottom of page