top of page

PODCAST PRO "INVENTURA NA DUŠI"

Aktualizováno: 30. 3. 2023


Zdravím Vás všechny při úterním podvečeru!



Jak už asi někteří víte, od včerejšího dne jsem opět v pracovním procesu a upřímně.. moc si to užívám. Sezení s Vámi jsou jako balzám na duši. Na začátku se mi z dovolené vracelo těžko (jsem holt duše cestovatelská :) ) a představa, že na mě čeká lavina objednávek, mě trochu děsila,.. ALE! Maily a zprávy od Vás plné přání hezké dovolené nebo teď i příjemného návratu zpět do pracovního procesu, plus od včera úžasné osobní konzultace, mi tedy daly.


Jsem naplno přesvědčená, že jsem tam kde mám být a že dělám práci, při které se díky Vám každý den přesvědčuji, že má obrovský smysl. Takže za to velké děkuji!




PODCAST


A teď.. k tomu co to sdílím. Již na konci minulého roku jsem byla oslovena skvělou a talentovanou Mili Kadlčíkovou s nabídkou nahrání podcastu. Již dříve tyto nabídky přišly, ale s pocitem, že "ještě ne" jsem je odmítala (stejně tak jako se mě někteří ptáte, zda neplánuji dělat nějaké kurzy a semináře - tak prosím veřejně říkám, že teď určitě ne). No, každopádně.. nabídky Mili jsem si moc vážila, ale úplně upřímně se jí i lekla. Nejsem zrovna typ, který by se vyžíval v tom, aby byl vidět a slyšet. Ráda jsem "zahrabaná" ve své poradně, tváří v tvář jednomu klientovi a to je mé maximum. :))





 

Teď jsem ale cítila, že přišel čas a šla do toho. Proto Vám níže sdílím své povídání o astrologii, mé cestě a náhledu do pár zážitků, které skrze mé poslání od malička zažívám. Zároveň Vás prosím o trpělivost při poslechu mých opakujících se slovíček či užívání nespisovné češtiny. Jak jsem psala výše - nejlépe je mi být schovaná v poradně. :)



Hezký poslech. Tereza




Webové stránky INVENTURA NA DUŠI:







bottom of page