top of page

❗ PODMÍNKY K OBJEDNÁNÍ ❗



Milí klienti! Zdravím Vás při pondělním podvečeru.


Protože posledních několik dnů se stává skoro pravidlem, že objednaní klienti nedorazí na svá sezení, znovu připomínám pravidla, která se vážou k objednaní se ke mně do poradny.




(1)

Pokud někdo zjistí, že nemůže na své sezení dorazit a omluví se nejpozději 24 hodin před sezením, kontaktuji náhradníky a termín se skoro pokaždé podaří zaplnit. My se pak v případě Vašeho zájmu domluvíme na termínu novém.


(2)

Pokud se omluvíte méně než 24 hodin předem a neseženu za Vás náhradníka, je třeba své propadlé sezení uhradit. Jak jsem však psala výše - pokud vím Vaše nedorazení na sezení alespoň pár hodin před, náhradníka ve většině případech seženu.


(3)

Pokud však na domluvené sezení nedorazíte a předem se neomluvíte, tedy necháte sezení úplně propadnout, požaduji, pokud se ještě někdy máme u Vašeho horoskopu setkat, uhrazení propadlého sezení v plné výši. Nespolupracuji s nikým, kdo si neváží mého času, ani s nikým, kdo nepřebírá zodpovědnost za své jednání. Váš termín, na který se čeká zpravidla 2,5 měsíce, mohl využít jeden ze seznamu náhradníků.


Rozumím, že čekací doba na sezení je dlouhá a termín Vám může vypadnout. Stává se to, jsme lidé. Nicméně, věřím tomu, že jsme slušní a ohleduplní vůči druhým a své "závazky" si hlídáme. A pokud nám utečou, přebíráme zodpovědnost.



Děkuji za pochopení a přeji pohodový zbytek dne!

bottom of page