top of page

PROČ SE BUDOUCNOST, KTEROU PŘEDPOVĚDĚLY KARTY NĚKDY NESPLNÍ?

Krásný sobotní ponovoluní den! :)

Proč se budoucnost, kterou PŘEDPOVĚDĚLY karty někdy nesplní? Z jakého důvodu se pak ocitneme na úplně jiné cestě než nám bylo "předurčeno"? Často se mě při sezení ptáte, zda se dá předpovězená budoucnost změnit. Zda je možnost osud přetočit. Níže jsem se snažila vysvětlit, jak tento proces funguje.


V esoterickém světě se můžu nazvat několika různými způsoby. Můžu se napasovat do role astroložky, protože pracuji s astrologií, také se můžu nazývat numeroložkou, protože čísla a jejich energie jsou součástí mého rozboru. Taktéž můžu být jinými nazvána kartářkou, protože pracuji s kartami, ale upřímně - pravé významy karet ani pořádně neznám. Nikdy jsem nebyla na žádném kurzu, který by mi měl vysvětlit astrologii, numerologii nebo karetní výklady. Nikdy jsem také nebyla na žádném zasvěcení reiki nebo se neučila jak komunikovat s vyšší sférou. Tyto role jsou pouze pozemské nálepky, kterými označujeme způsob, jakým daná osoba pracuje. Je to možná i malinko zaškatulkování, jakým ostatní lidé poznají, s kým mají vlastně tu "čest".


Když pak přijde osoba na setkání, její očekávání jsou různé. Někdo chce vědět pouze budoucnost, někdo zase pátrá, proč jde z jedné tragédie do druhé, jiný zase zkoumá jaký vlastně je a snaží se sám sebe pochopit. Jsou i tací, kteří se chtějí spojit s duší někoho zemřelého či chtějí vědět, zda jejich zemřelý syn se převtělil aktuálně do role vnoučka. Cítí, že osoba, která se nazývá "vědma, čarodějka, médium, zprostředkovatel" jim dá odpověď.

Někdy mají obrovské očekávání, čekají, že jim bude stačit hodina sezení a pochopí celý svůj život. To, pro co si ale hlavně přišli jsou INFORMACE. Protože vše kolem nás jsou „jen a jen“ informace. Vše s námi komunikuje - mobil, televize, věta, kterou si přečteme v knihkupectví v neznámé knížce, novinový článek, který nás zaujme. Vše nám předává něco, co máme zrovna slyšet, vidět či přečíst. Nic není náhoda. Kolem sebe si vždy všimneme přesně těch informací, které v daný čas potřebujeme. A navíc, co je nejdůležitější - ty informace si vyložíme v daný čas přesně tak, jak potřebujeme, jelikož výkladů jedné informace je neomezené množství. A to jak informace v daný čas ovlivníme, ovlivní i naše konání. A přijatá informace toho člověka ovlivní tak, jak přesně měla. To, jak je aktuálně člověk nastavený tak i informaci přijme a bude podle toho konat - nekonat.


Dám Vám příklad:

Znám jednu ženu. Velice krásnou, talentovanou ženu, která měla svým potenciálem vždy našlápnuto hodně vysoko. Jak pracovně, tak i duchovně. Dozvěděla se však od jedné kartářky informaci o její budoucnosti, která ji tak rozhodila, že tato žena přestala postupem času normálně fungovat. Začala brát drogy, sklouzla k "pochybné" partě lidí a z múzy začala být troska. Co udělá většina lidí? Odsoudí kartářku. Za informaci, kterou ženě podala. Protože kdyby jí přece neřekla, že "brzy umře", tato žena by nikdy nesklouzla tam, kde je. Toto je však pouze velice přízemní pohled. Když se na celou věc podíváme z nadhledu a více duchovním směrem, zjistíme, že tato žena dostala přesně tu informaci, kterou dostat měla. V minulém životě byla totiž sama vědmou. Dávala ale špatné informace, nepokorně si pohrávala s magií a žena, kterou v onom životě potkala, ji proklela. Tento život se narodila proto, aby svou chybu odčinila, ale to, zda si to opravdu "vyžere" se vším všudy je už pouze na ní. Záleží na její duchovní zralosti. Před svým narozením si určila, že tuto ženu, která jí v minulém životě proklela, znovu potká, ale role se tentokrát obrátí. K ženě, kterou proklela, si přijde pro informaci, a tato žena, v tomto životě vědma, uslyší nevědomě informace, které jí má předat. A to, jak s ní naše charismatická žena naloží je už pouze na ní. Měla se dostat na rozcestí, měla v sobě objevit víru ve vyšší vedení a informaci, kterou dostala mohla využít úplně jinak. "Bohužel" si tato žena vybrala druhou cestu. Ze strachu, nedůvěry a odhozené intuice začala svým životem mrhat tak, že se slova kartářky opravdu naplnila. Svým způsobem "zemřela" velice brzy. Ne fyzicky, ale duševně. Z tohoto pohledu můžeme vidět, že sama žena si budoucnost určila. Vědmy, kartářky jsou pouze prostředníci toho, co jim ti nahoře poví. A to, jestli dělají astrologii, numerologii nebo karty je v tomhle nepodstatné.

Tato žena si měla přijít pro informaci, kterou jí měla podat daná žena. V pravý čas, na pravém místě, za těchto okolností.


Zde jste mohli vidět, jak "předpovídání" budoucnosti funguje. Kartářka řekne to, co cítí, že má říci. To co jí pošlou ti nahoře, aby se OSUD NAPLNIL. To je to samé jako bychom neměli rozlišovat "dobré" a "špatné" kartářky. Ty neexistují. Každý najde v ten pravý čas přesně tu, která je svým způsobem na podobné "úrovni" jako je klient.

Samozřejmě o tomto tématu se dá diskutovat hodiny a hodiny, je milion otázek a milion odpovědí. Každopádně Vy, kdo jste si tento článek měli přečíst, jste ho přečetli. Informace šly k Vám z nějakého důvodu. Ale to jak s nimi naložíte, je už opět pouze na Vás. :)


V případě jakýchkoliv otázek sdílejte, komunikujte, ptejte se. :)

Autor: Tereza

bottom of page