top of page

PRVNÍ ROZJEZD - Pluto přímý směr

Aktualizováno: 24. 10. 2021


Volejme sláva a třikrát se radujme! Planeta Pluto se ve středu večer rozjela přímým směrem. Hurá!


Co to znamená?


Opakování je matka moudrosti, takže si dáme aktuální období ve zkratce. Couvá nám 7 planet z 8. Už u jedné planety je vzduch kolem nás hustčí, se dvěma planetami přituhuje a se 3 a více máme pocit, že je toho nějak moc. Všechno se mění.


Od března 2021 se do zpětného chodu dostalo postupně celkem 7 planet, s tím, že po cca 7 měsících budou tyto nebeská tělesa tento směr měnit a vydají se dopředu, tak jak je jim přirozené. První se nám rozjíždí planeta nevědomí a manipulace Pluto. Ve středu večer se vydala dopředu, pravda byla z jedné části odkryta. Krásně se to promítá do naší aktuální politické situace, což sem vůbec nechci tahat, ale je dobré zmínit pro představu reálný příklad. Utíkají informace o daňových únicích, dozvídáme se o nákupech nemovitostí v zahraničí, a jiných celkem zajímavých věcech, které měly našemu oku zůstat skryty.


S Plutem vylézají informace. Nemusí to však být nutně jen negativa. Ven se mohou dostat i věci, které jsme netušily a které nás potěší. Mohli jsme si myslet, že nám někdo lže, nedůvěřovali jsme mu a najednou už víme, že ten konkrétní člověk byl k nám celou dobu upřímný. Co nás však zmátlo, byly naše nevědomé vzorce, které zesílily a způsobily zmatek. Tedy pokud nám bylo například v dětství lháno, mohli jsme mít strach, že se s námi bude jednat znovu tak a automaticky jsme teď vlivem svého nezpracovaného vzorce podezřívali své okolí.


Díky zpětnému chodu Pluta se nám odkrývalo celých 7 měsíců naše podvědomé nastavení. Tím jak se planeta rozjíždí, padají jedny okovy, tedy tlak tohoto tématu slábne. Od příštího pondělí (11.10.) se rozjíždí i Saturn a přepříští pondělí (18.10.) Jupiter a Merkur, takže vydržme. Pouta, která jsme na sobě měly po celou dobu, budou postupně opadávat a my se znovu nadechneme. Využijme ještě teď ale stále vliv tohoto planetárního postavení. Sice náročného, ale neuvěřitelně osobnostně posouvajícího.



Přeji krásný víkend!


Autor: Tereza

bottom of page