top of page

PÁTEK - NEDĚLE (24.1. - 26.1.2020)

Jednoho dne vám to konečně dojde a docvakne. Uvědomíte si, co je skutečně důležité a co ne. Naučíte se méně starat o to, co si o vás myslí jiní lidé, o to víc vám ale bude záležet na tom, co si o sobě myslíte vy sami... Uvědomíte si, jak daleko jste došli a přitom si budete pamatovat, jak jste si mysleli, že ten nepořádek okolo vás nikdy nepřestane. A on možná nikdy nepřestane, ale zkoušky, které Vám budou chodit do života, budete přijímat jinak. Ne jako něco, co Vás jde zákonitě porazit, ale jako něco, co z Vás má udělat ještě lepšího a vědomějšího člověka.



V tyto dny, jak už jsem psala v mnoha článcích, se postupně ukončuje poměrně těžké období Černé luny ve znamení Ryb. Možná řešíte vztahy, práci nebo třeba zdraví, možná ve všech Vašich životních oblastech probíhají aktuálně změny. Všude, kde se něco děje, je dobré zpozornit, protože nás to vede k ukončení našeho starého myšlení a burcuje nás to zachovat se protentokrát jinak. Tomuto rozpoložení a jakési schopnosti podívat se na věci z výšky nás burcuje dnešní Novoluní ve Vodnáři, ale také zakončující se Černá luna v Rybách. Dnešní den přeje revolučním myšlenkám provázející nás po celý páteční den, potřebou se odvázat, hodit povinnosti za hlavu a jít si vlastní cestou.


Sobota a neděle přeje setkávání se s přáteli, různorodým aktivitám a především pohybu. Pokud potřebujete vyčistit hlavu, obraťte se tyto dny na přírodu a dopřejte svému tělu nejen čerstvý, zimní vzduch, ale také nějaký ten pohyb navíc, budete se cítit skvěle. Co nemůžeme opomenout je, že sobotní den končí čínský rok a přivítá se ten nový. Vepř předá své žezlo kovové kryse a tím se tak započne další velmi důležité období symbolizující rok vytrvalosti, povinností, ale také železné odvahy a síly.



Krásný novolunní den a pohodový víkend!

Autor: Tereza

bottom of page