top of page

PŘIPOMENUTÍ PODMÍNEK PŘI ZRUŠENÍ SEZENÍ



Milí klienti,


po několika posledních, zbytečně propadlých sezeních takto veřejně znovu připomínám – hlídejte si prosím své termíny. Objednací doba je dlouhá, takže chápu, že po několika měsících se termín sezení z hlavy úplně vypaří. Je však ale také třeba počítat s tím, že pokud si své závazky nehlídáte, bylo by dobré za svoji chybu pak přebrat zodpovědnost.


V poradně, ať už v Budějovicích nebo v Praze, jsou zavedena stejná pravidla už několik let a prosím každého, aby si tyto podmínky před objednáním do poradny přečetl. Když nemůžete přijít, je dobré mi to nahlásit co nejdříve dopředu, abych termín obsadila někým jiným. Kolikrát i když své sezení zrušíte méně než 24 hodin, náhradu seženu. Vše je o přístupu a domluvě.


Pokud však na sezení vůbec nedorazíte, celý čas sezení zbytečně propadne a nemůže ho tím pádem využít žádný klient. V tomto případě je třeba sezení dle podmínek uhradit v plné výši. Dáváte tím najevo respekt k druhým lidem a také to, že jste dospělí a umíte převzít zodpovědnost, když druhým způsobíte škodu.


Pokud propadlé sezení neuhradíte, jsem nekompromisní. Nesdílím svůj čas s lidmi, kteří nerespektují druhé a jejich pravidla. Naštěstí, a jsem za to velmi vděčná, si v tomto směru mohu určovat podmínky. Takže při neproplacení storno poplatku vězte, že už Vás na sezení v budoucnu nevezmu. Zařazení na Black list je trvalé.


Tímto děkuji za férové jednání mých ostatních klientů a respektující přístup.


Krásný den!

Autor: Tereza





bottom of page