top of page

TÝDENNÍ PŘEDPOVĚĎ (1.7. – 6.7.2024)


Krásné pondělní ráno! Vítám Vás u pravidelné, týdenní předpovědi!


Tento týden začínáme hned s dnešním dnem 7.měsíc - Červenec. Začalo nám léto, prázdniny. Sluníčko nám tuto skutečnost jen potvrzuje a my se vydáváme na dovolené nebo trávíme čas až do pozdních hodin venku.

Astrologicky nám v sobotu přešla Černá luna do znamení vzdušných Vah (29.6.2024 - 27.3.2025), kde se zdrží až do konce března 2025. V tomto období se budeme učit spolupracovat s druhými, říkat své potřeby a ideálně v klidu a míru.


Také nám přešla planeta karmy Saturn do retrográdního směru (29.6. - 15.11.). Vracíme se zpět a hodnotíme své minulé kroky, své předešlé já a přemýšlíme kam jsme se posunuli. Také zda jsme něco neopoměli ještě vyřešit. Můžeme dořešovat staré ještě otevřené záležitosti.


K retrográdnímu Saturnu se v úterý přidává i pomau otáčející se Neptun do retrográdu (2.7. - 8.12.), kde se zdrží až do 8.12. Tato konstelace udělá to, že naši mysl zabalí do jakého si růžového obláčku a my budeme mít celkem problém věci vidět jasně. Budeme si plést realitu s pouhou iluzí, budeme věci vidět pod nějakým svým chtíčem a přáním, ne úplně tak jak jsou. Počítejme tedy s tím, že skoro až do konce roku bychom se měli řídit svou intuicí, protože náš rozum bude tyto měsíce tak trochu ztracen. Na druhou stranu to bude skvělý čas pracovat právě se svou intuicí a s tím, jak umíme rozlišit sen od toho, co je skutečné.


Úterní den se také přesune Merkur do znamení Lva (2.7. - 26.7.). Budeme upovídání, jako králové salonu, kteří umí okouzlit, zabodovat, udělat dojem. Lev je tak trochu herec, proto se nám bude líbit nějakým způsobem na sebe strhávat pozoronost - hezkým obečením, novým účesem nebo svými názory. Pozor jen na ego a domýšlivost.


V sobotu nás pak těsně po půlnoci přivítá Novoluní ve znamení vodního Raka. Konstelace, která se děje jednou za rok a která přináší témata jako je naše bydlení, rodina, rodinné vztahy, mateřský princip, spojení se se svou duší,.. Ohledně těchto témat si budeme pokládat otázky a odpovídat. Více si napíšeme v samostatním článku.


Mějte krásný týden!


Autor: Tereza

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page