top of page

TÉMA ČERVENCE 2022


Přemýšlím o rodinách. Často mi do poradny chodí několik příslušníků jedné rodiny, takže pracuji kolikrát s celými rodinami, a je až neuvěřitelné, jak je to poznat. Styl oblékání, mluvy, gesta, mimika členů se nedá přehlédnout. Všichni jsou si tak podobní a já jen s úžasem pozoruji, jak moc nás naše rodina ovlivňuje. Tak moc, že si to ani neuvědomujeme.

Právě téma RODINY, RODINNÝCH PŘÍSLUŠNÍKŮ (především rodičů) a našich KOŘENŮ, ze kterých pocházíme, je téma pro celý červenec.


Červenci vládne znamení Raka, který souvisí s tématem matky, rodinných vzorců, domova, ale i naší duše, proto se často říká, že tento měsíc, i přes to, že jsou prázdniny a dospělí mají dovolenou, není jednoduchý. Numerologicky stojí pod číslem 7, které představuje kříž, symbol karmy, náročných emocionálních prožitků, ale také propojování svého těla a duše. Fyzický svět versus svět duchovní.


Znám spoustu lidí, kteří při slově energie a duchovno mají osypky a já se jen vnitřně usmívám a říkám si: ach, jen kdybys věděl.. :-) Duchovno není žádná magie jak si ji druzí představují. Je to jednoduše svět, který je velmi jemně propojen s tím, ve kterém tady existujeme a chodíme po zemi. Všichni vysíláme různé vibrace, vše kolem nás je nějaká energie vibrující na různých frekvencích, a to, že my (nebo většinová společnost) ji nevidíme a necítíme, neznamená, že to kolem nás není. Zvířata naše energie, aury, vibrace našich duší vidí, stejně tak malé děti, které cítí více než dospělí, kteří už jsou ve fyzickém světě nějakou dobu a jsou "pozemštění". A není na tomhle celém vlastně nic mystického.


Každopádně abych se vrátila k těm rodinám. Právě téma našich rodin s námi následující týdny bude silně vibrovat.


Možná naše potřeba propojit se více se svým nitrem nás dovede k tomu, kde jsme tady na Zemi začínali. Dovede nás to do našeho dětství a samozřejmě do vzpomínání a možná i přímého řešení s komunitou lidí, kteří byli kolem nás když jsme vyrůstali. Je dobré se zamýšlet nad tím, jak a v čem nás naše rodina ovlivnila. Díky tomuto zkoumání pak spoustu témat i v našem dospělém životě lépe uchopíme a především pochopíme.


A teď mi napište - řešíte teď nějak více potřebu "spojit se se sebou", porozumět svému tělu a své duši, či s Vámi tyto dny rezonuje energie kořenů, ze kterých pocházíte? Budu moc ráda za Vaše sdílení dojmů.


Krásný pátek a nádherný 1. červenec !


Autor: Tereza

Obrázek: Loré Pemberton

bottom of page