top of page

TÝDEN 10.6. – 16.6.2019 - OTOČENÍ

Vítám Vás všechny u týdenní předpovědi, dobré ráno v novém týdnu!


Jaký bude již 24. týden roku 2019? Náročný, ale zároveň i úlevný. Postupně začínáme zvládat své horlivé emoce, které vlivem Marta v Panně lítají aktuálně nahoru dolu. Právě Mars stojí za všemi těmi skákajícími náladami, neboť je planetou nálad a energie, a ta stojí naplno až do 1.7. ve znamení proměnlivého Raka. Jenže... do toho se nám přidává Venuše, která od včerejšího dne stojí v Blížencích. Do našich vztahů se pouští čím dál tím více nového vzduchu, který naše vztahy osvěží a dodá jim větší jiskru. Navíc Blíženci přejí seznamování, návštěvám přátel a rodinných příslušníků, čeká nás celkem fajn týden. Planetárně ani nejsou na seznamu žádné planetární konstelace, které by naší oblohu rozbouřily. Stále však ale zůstávají napěťové aspekty v podobě Saturna a Pluta. Tyto dvě planetky nám až do září a října stojí v oblastech, které jsou pro nás nejtěžší. U někoho je to oblast partnerství, u jiných zdraví či nastavení si správných hodnot. To se pozná z našeho nativního horoskopu podle času a města narození, které nám prozradí, kde nám zrovna tato dvojka stojí. Je proto jasné, že období různých změn, ale zároveň transformace čeká snad nás všechny, akorát každého v něčem jiném. Je dobré být v tyto měsíce vnímavý a všímat si, co nám v životě dělá problém, co ještě nezvládáme, neumíme, protože to stále nad námi visí jak Damoklův meč. Vnímejte své srdce, svůj vnitřní hlas, ale i podněty z vnějšího světa, které Vás mohou dobře nasměrovat. Jen je potřeba k tomu všemu okolo být pozorný a nelítat sem a tam. Může Vás zasáhnout informace, kterou uslyšíte z rádia a ta Vám dá odpověď jak dál. Nebo můžete v knihkupectví otevřít knihu na stránce, která zcela popisuje situaci, ve které se nacházíte. Tento týden, vlivem jemné energie Milenců, přeje nacítění se na své, ale i nitro ostatních. Energie přeje lepšímu pochopení ostatních, sám sebe, ale hlavně nalezení kompromisu a tím i rovnováhy mezi námi a druhými.



 

1. MOŽNOSTI


Podívejte se nejdříve pozorně na kartu.. opravdu. Než budete číst, prohlédněte si jí a zeptejte se, co si pod tím představujete. Už jen sám název Vám napoví. Tato karta ukazuje na možnost volby, kterou možná teď aktuálně řešíte. Možná je to také karta ukazující na 2 možnosti, které se před Vámi zrovna otevírají. Ale hlavně, tato karta je pro Vás připomínkou, že i kdybyste se opravdu rozhodovali v něčem zásadním, uvědomte si, že rozhodování je naprostou součástí života a rozhodujeme se snad každý den, každou chvíli. Vstanu, bude pršet, co udělám? No, buď si zvolím, že budu naštvaná na celý svět nebo si řeknu – aha, země potřebuje vláhu, potřebuje očistit. Půjdu do práce, po cestě zmoknu a opět mám několik možností. Jedna z těch hlavních je, že budu nadávat a stěžovat si, druhá se nabízí, že se tomu zasměju a budu to brát tak, že jsem se možná i já potřebovala energeticky očistit a jede se dál. Den pokračuje tím, že se pohádám se svým nadřízeným, co udělám? Buď budu nadávat, jak je ke mně osud nespravedlivý a budu šéfa posílat do patřičných mezí nebo se rychle vzpamatuju a zamyslím se, proč se mi to děje a co mi má tato osoba do života předat. A tak dále a tak dále. Ve všem máme možnost volby. Ve svých postojích, v hodnotách, jakou budu mít náladu a tím i to, jak bude vypadat celý můj život. Veřte tedy, že i kdybyste teď opravdu byli v nějakém těžkém rozhodování, je to pouze jen vyvrcholení běžných rozhodnutí, které řešíte každý den. Tuto kartu si vybere ten, kdo si má připomenout, že nic není v životě černé nebo bílé, nic se neděje náhodou a cítit MOŽNOST VOLBY je velice osvobozující. Připusťte si, že tuto možnost máte a zamyslete se, jaké energii dáváte ve svém životě přednost. Živíte strach a negaci nebo necháváte proudit příjemnou a pozitivní energii?



2. INTEGRACE


Druhá karta tohoto týdne se jmenuje INTEGRACE a symbolizuje aktuální proces scelování a dávání sám sebe dohromady. Integrace nám připomíná, že svět není černý nebo bílý, ale má mnoho barev, skládá se z mnoha pocitů, emocí,.. Tyto emoce a pocity jsme v minulém týdnu mnohem více objevili a zjistili jsme, že jsme studnice plná zvláštních barev. Tmavých, světlých, pastelových, zašedlých.. Vylétávali jsme jako čertíci z krabiček, přišlo velké uvědomění, v mnoha ohledech nás mohl překvapit zvláštní pocit „aha, tak takhle to je“. Voda se rozbouřila, narazili jsme se svými očekáváními a plány do skály a došlo nám, že pro příště se nic moc plánovat úplně nevyplatí. Tento týden Vám karta přináší důležitou informaci - dát toto vše zase dohromady. Pochopit svoje pocity, pochopit své nálady, pochopit, že svět není jen o černé nebo bílé, ale má celou řadu barev. Tento týden nahlédnete naplno do svého vlastního nitra a trochu se tam porozhlédnete. Bude potřeba pochopit a následně přijmout to vše, co se Vám v minulém týdnu vyjevilo. Nemá cenu své neoblíbené pocity nebo bloky soudit a kritizovat, ale spíše si uvědomit, že tím jsme jedineční. Tento týden máme pouze přijmout to vše, co k nám patří.



3. HRAVOST


Třetí karta se jmenuje Hravost a téma, které s ní souvisí už její název dobře napovídá. Jaké je Vaše nitro, když venku prší? Jakou máte náladu, když se Vám změní plány z minuty na minutu – kamarádka Vám odřekne posezení u kávy a večer, když přijdete domů s tím, že si dáte víno, zjistíte, že už ho nemáte? Jak Vám je, když si svou oblíbenou košili polijete a flek nejde pustit? Tato karta Vám připomíná, abyste si ujasnili, jak velký význam dáváte různým vnějším okolnostem a jaký zásadní vliv mají na Vaše prožívání. Čím více pozornosti totiž dokážeme věnovat tomu, co nám chybí a brání ve štěstí, tím méně prostoru radosti poskytujeme. Na co se zaměřujeme, to živíme a zhmotňujeme. Karta hravost se týká uvolnění a radosti, říká, že v každém dni bychom si měli najít něco, co nám udělá radost. Pokud to neumíme, nic se neděje, dá se to dobře nacvičit. A to tím, že na své uvolnění, i přes denní shon, budeme myslet a zaměřovat se na to „hezké“. Radost se pak hezky promění v hravost, která dopřává nejen naší mysli, ale i tělu pozitivní vibrace a tím tak příjemné pocity.



Autor: Tereza

bottom of page