top of page

TÝDEN 16.9. – 22.9.2019 - OTOČENÍ

Krásné pondělní ráno! Vítám Vás u pravidelné týdenní předpovědi dle Vašeho výběru!


Ode dneška se nacházíme ve 38. týdnu roku 2019 ke kterému náleží 11. tarotová karta s názvem Spravedlnost. Ta, jak už jsem se zmiňovala ve včerejším týdenním výběru, souvisí s principem rovnováhy a vyvážení, které pro nás bude tento týden velmi důležité. Budeme v sobě cítit, že potřebujeme nějaké věci vstřebat, nechat ať doběhnou, ale i přesto budeme vědět, že už nikdy nebudeme jiní, že už se nikdy nevrátíme na stejnou úroveň, ve které jsme ještě donedávna byli. Jedenáctková energie je velmi silná, má za následek velké průlomy a velké změny, což pouze potvrzuje aktuální období. Velmi důležitým tématem tohoto týdne bude vyklízení kolem a tím i v sobě. Doporučuji si tento týden opravdu udělat čas a protřídit věci, které jsou zahrabené hluboko na dně šuplíku, připomenout si staré fotky, deníčky, dokumenty, které nás stále vážou k nějakému období nebo konkrétním osobám. Udělejme si jasno, kde chceme být svázáni dál a kde už ne, neodkládejme čistku, která je v tomto týdnu velmi důležitá. Je možné, že si u nějakých věcí popláčete nebo si zavztekáte, týden bude i o silnějších emocích, které se vlivem pročišťování budou houpat z jedné strany na druhou. Na konci týdne ale budeme mnohem více vyrovnanější a klidnější. Když to vše shrnu, pro tento týden je důležité alespoň se pokusit znovu nastolit rovnováhu, harmonii a pořádek. Během tohoto týdne nastává vhodná doba na „doúklizení“, které jsme ještě nestihli - v oblasti věcí, vztahů, zdraví, financí či právních záležitostí. Uspořádejte svůj život a zbavte se zbytečností, pokud máte dojem, že ve Vašem životě vládne chaos. Silná potřeba, kterou již nějakou dobu cítíte se týká vyjasnění si některých záležitostí, nad kterými už nějakou dobu uvažujete.


No a životní číslo 11?

Mnoho numerologů toto číslo nebere a redukuje na číslo základní úrovně - 2. Pro sebe se ale vždy neubráním úsměvu, že kdyby byli sami tito numerologové 11, což ve většině případech nejsou, věděli by, že mezi 2 a 11 je sakra velký rozdíl. 😁 A jaký vlastně? 11 má něco navíc. Je to její dar silného vnímání, mnohem většího než má 2, protože duše 11 jsou velmi staré a je v nich uchováno jisté vědění. Je to také jistá schopnost a hlavně potřeba směřovat druhé. Což se velmi liší od čísla 2, které miluje spolupráci a nepotřebuje tolik svobody jako 11. 11 si svobodu vzít nenechá a pokud ano, tak pouze na chvilku, nebo se sama rozhodne pro lehčí vibraci a podřídí se. Tím spadne do 2. V 11 je hluboká moudrost, avšak mnoho z nich svého vnitřního vědění zneužije a stává se z ní sebestředný, o sobě neustále mluvící egoista, který se stará pouze a jen sám o sebe a své vlastní blaho. Na tom, že se stará sám o sebe není nic špatného, jen kdyby k tomu vlastnímu blahu ale nezneužíval ostatní – manipulací, arogancí, sebelitováním a házením viny na druhé. Jedenáctková energie je velmi silná a těžká na zvládnutí, mnoho 11 se proto, jak už jsem psala výše, podvědomě přesune na lehčí cestu čísla 2. U 11 velmi záleží z jakého čísla jejich 11 vychází. Z 29? 38 či 47? Každá z těchto kombinací ukazuje na jiné dary a jiný úkol. 29 jsou duší vědmy, po několik životů silné čarodějky a čarodějové, které v mnoha svých minulých reinkarnacích léčili druhé a byli pro ně silná média, směřovali a pomáhali ostatním najít ztracenou cestu. 38 mají dar v komunikaci a obchodních záležitostech, jsou to bývalí králové, císařové, vůdčí role a vedení druhých jim není cizí. A 47 má dar léčit svým dotykem a bylinkami. 11 i když má kolikrát pocit, že neví, tak ví, má v sobě veškeré vědění a dostane se k němu lehčeji než ostatní duše, musí se však snažit celoživotně o rovnováhu a opravdovou čistotu. Nicméně toto číslo je velmi složité a u každého jednotlivce je vždy na konkrétní rozebrání.



 

1. VEDENÍ


V tomto týdnu budete mít vedle sebe moudrého učitele, který Vás provede Vaší další cestou. Tento učitel může mít různé podoby, „pozitivní i negativní“. Jde na něj pohlížet různě. Buď jako na někoho, kdo Vám předává rady a zkušenosti prostřednictvím kterých můžete jít v poklidu dál a u koho máte pocit, že Vám „správně“ pomáhá, nebo je to i někdo, koho můžete na první pohled vnímat negativně, někdo, kdo Vám svým jednáním ubližuje a od koho se Vám nedostává pochopení. Jak jistě víte, nikdo se ve Vašem životě neobjevuje náhodou, ale i na první pohled skrze nepříjemné, se Vám díky němu může podařit dostat se tam, kam máte. A opět, záleží na Vašem postoji. Učitel je člověk, který Vám pomáhá pochopit své „nedostatky“, něco, s čím bojujete a kolikrát úplně zbytečně. Může to být partner, který je na Vás nepříjemný, tváří se na Vás kysele a Vy ani nevíte proč. Většinou naše reakce bývá, že jsme pak kyselí taktéž. Ale je to správně nechat se takto rozhodit? Máme na výběr jak se zachovat? Jistě, to, jak celou situaci přijmete závisí opět pouze na Vašem postoji. Protože i my svým postojem můžeme ovlivnit právě toho vedle nás. Důležité je si uvědomit, že všichni jsme si navzájem učitelé, ale vítězí ten, kdo si to včas uvědomí a tak se k tomu celému i postaví.

Tato karta ve výkladu symbolizuje někdy i ochranu, je možné, že tento týden ucítíte, že na všechny své životní zkoušky nejste sami.Je Vám aktuálně pomáháno z nejvyšších sfér.



2. DOKONČENÍ


Druhá karta se jmenuje Dokončení a jejím symbolem je poslední puzzlík, který držíte v ruce a pomalu vkládáte do své pracně poskládané skládačky. Je možné, že se Vám tyto dny budou postupně odkrývat všechna Vaše zákoutí duše, touhy, sny a přání, taktéž Vaše zraněná a bolavá místa, pocity, které jste třeba objevili při nedávném Úplňku. Všechno se zesílí, vše budete vnímat mnohem silněji než dříve. Toto vše bude především Vaší podvědomou nebo i vědomou rekapitulací, která Vám připomene každý, již složený, puzlík zvlášť. S celkovou rekapitulací najednou budete schopni mnohem více vnímat celý pracně poskládaný obraz, složený ze všech těch kousků, jimž jste věnovali svou pozornost dny, týdny a možná i měsíce. S dokončeným obrazem Vás může dokonce přepadnout zoufalý stav, že něco končí a žádá si to ukončení. A Vy máte na výběr - buď se budete tento týden užírat tím, že i přes to, že máte poslední puzzlík a víte přesně kam patří, ho nebudete chtít do skládačky spojit, nebo budete vděční a přijmete skutečnost, že život je jednoduše plný konců a nových začátků. Cokoli, co dosud pohlcovalo Váš čas a energii, je prostě u konce. Dokončením uvolníte prostor pro začátek něčeho nového. Využijte toto období, využijte tento týden k oslavám - konec toho starého a začátek nového.



3. UZDRAVOVÁNÍ


Třetí karta nacházející se přímo napravo Vám přináší jednu důležitou informaci – uzdravujete se. Vaše srdce se uzdravuje, Vaše tělo se uzdravuje, Vaše duše se aktuálně uzdravuje. I když to tak možná nemusí ani vypadat, opak je pravdou. Všichni, kdo jste si kartu vytáhli ji vnímejte jako požehnání. Tato karta je energie léčení, říká, že procházíte možná obdobím, které není jednoduché, neboť se věci nedějí podle plánu. Možná jste se dozvěděli něco, co Vás mrzí, možná přišel moment, kdy se stydíte za své činy či slova. Možná, že si právě teď připouštíte, kým jste byli nebo kým jste. Možná, že se dozvídáte informace, které bolí a tíží. Možná Vám dochází, že to, co jste žili končí a je pro Vás připravena nová životní etapa. Tato karta je léčivá, protože ukazuje na to, že abyste mohli být zase zdraví (fyzicky, duševně), je potřeba uvědomění, pochopení a potom jen nechání, ať se věci sami udějí. Možná jste své bolesti, obavy, otázky potlačovaly tak dlouho, že se teď nepříjemně linou ven. Dovolte si tento týden proto poodstoupit od svých osobních křivd a dramat a zahledět se na svět kolem sebe jinýma očima. Oprostěte se od neustálého hodnocení situací a druhých lidí a naprosto otevřeně zkuste akceptovat, že vše, co se Vám nyní děje, je pro Vaše zahojení. Nevadí, že tomu v tuto chvíli nerozumíte, nevadí, že jste si to představovali úplně jinak. Přijměte vše jako svrchovaný důkaz té nejvyšší péče. Dovolte si odpustit si, odpustit druhým a nechat, ať probíhá samo léčení. Bez Vašich zásahů.



Autor: Tereza

bottom of page