top of page

TÝDEN 23.3. – 29.3.2020 - OTOČENÍ


Krásné pondělní ráno, zdravím Vás u týdenní předpovědi!


Takovou hodinku už přemýšlím nad tím, co dneska vlastně napíšu. Přijde mi, že vše už bylo řečeno, že není třeba opakovat svá slova, která si každý v případě potřeby dohledáte. Tak o čem to vlastně dnes bude? Možná se zase astrologicky podíváme na to, co se nyní planetárně děje.


Sluníčko nám v pátek vstoupilo do znamení Berana - 1. znamení zvěrokruhu. Po astrologické stránce jsme naplno uzavřeli rok 2019 a začínáme se celým svým srdcem věnovat tomu, co nás čeká v roce 2020. Slunce ve znamení Berana s sebou přináší nový, svěží vítr do našich životů. Beran je symbolem inovátorství, nápadů, neotřelých myšlenek a též obrovské životní energie. Jsou to odvážlivci každým coulem, lidé s obrovským srdcem na dlani, kteří se nebojí zariskovat a získat tak to, po čem touží. Někdy se sice bezhlavě vrhnou do něčeho, co není úplně reálné a postavené na pevných základech, ale to jim nevadí. Dokáží se velmi rychle oklepat. A hlavně - oni sami se v těchle situacích vyloženě vyžívají.:)Jakmile chvíli stojí, cítí se nesví, proto je i potřeba, aby si našli takové aktivity, kde mají možnost pohybu a svobodného prostoru.


Tyto beránkovské energie, které jsem popsala výše, budou nyní působit i na všechna ostatní znamení zvěrokruhu. Pocítíme novou energii, odvahu a hlavně budeme mít chuť něco změnit ve svém životě, ve svém dosavadním žití. Odhodit v myšlenkách vše, co nás tahá k Zemi. Soustředit se na to, co nám může otevřít dveře do více místností. Tato příležitost otevřít v mnoha směrech něco nového se nabídne intenzivně i v úterý a dny kolem, neboť přivítáme Novoluní v Beranu. Beran je znamení ohnivé přinášející nové nápady, změny, pokrok, nové začátky. NOVOLUNÍ je fáze měsíce symbolizující NOVOU ETAPU a nové téma, které se před námi otevírá a které nás nutí otevřít ho a zabývat se jím. BERANÍ hlavní téma je TÉMA JÁ. KDO JSEM, CO MĚ BAVÍ, JAKÝ JE MŮJ ŽIVOT A Z ČEHO VŠEHO SE vlastně vůbec skládá, jak žiji. V tomto čase bychom se měli zaměřit také na to, v čem jsme dobří, jaké talenty jsme dostali do vínku a jak na nich vlastně zapracovat a rozvinout je. Ať je to cokoliv, napište si Vaše talenty, přání a cíle na papír. Nastavte se na to, kde se vidíte za půl roku/ 2 roky/5 let/10 let. Dejte si tento týden prostor k zamyšlení se, dopřejte si chvíli, přemýšlet nad tím, kdo vlastně jste a jakou cestu už máte za sebou. Nezapomeňte ale popřemýšlet i nad tím, jak cestu chcete mít před sebou.



 

1. ZRALOST


První karta se jmenuje Zralost a téma, které se s ní pojí je dovršení, zakončení. Mohla ve Vás zaklíčit myšlenka úplnosti, zralost v některých názorech, které dříve nebyly zcela jasné a přesné nebo uzavření nějakého tématu. Tato karta je znamením, že již tento stav ucelení a pochopení přišel nebo teprve v nejbližší době přijde. Pokud si tuto kartu někdo vytáhne při výkladu, znamená to, že má jasno, že všechny informace, které k aktuální řešené situaci potřeboval přišly a teď je na něm jak celou věc pojme a „uzavře“. Devítka, které se ke kartě vztahuje je o posledním kroku, který nám zbývá k vykročení opět k něčemu novému. Jak je na obrázku krásně vidět – ovoce, které celou dobu zrálo nyní dozrálo, neboť přišel jeho čas sběru. Již není potřeba zůstávat v tomto stavu, protože by mohlo ovoce začít hnít a tím by si zbytečně natlouklo, až by padalo z přezrálosti na zem.

Když tedy kartu shrneme, můžeme vidět, že má dvojí sdělení. Jedno je, že uzavřete nějakou situaci, událost, vztah, práci, zdravotní problémy, něco, co již nemá dál pokračovat. Nebo v druhém smyslu je karta informací, že dozrajete do jakéhosi uvědomění, pochopení, dozrajete do stavu, kdy celou věc, celý svůj život, sebe, jinou osobu uvidíte jasně a zřetelně. Budete vědět, jak to celé je. Co chcete, co očekáváte, jednoduše si uděláte jasno.



2. ÚSPĚCH


Karta číslo dvě se jmenuje Úspěch a je pro Vás informací, že je třeba zamyslet se, jaké další kroky dál uděláte. Kartu můžeme pojmenovat jako kartu plánů a následných kroků, protože to Vám právě teď tento symbol radí. Udělat si plán, zamyslet se, jak dál budete pokračovat. Máte se zamyslet nad všemi cestami, nad všemi možnostmi, které Vám život nabízí a začít řešit, jaká varianta je nejreálnější a kterou nejspíše dál půjdete. Až to budete vědět, je důležité sestavit si opravdu podrobný plán. Neriskovat, neskákat někam, kde ani nevíte, kam dopadnete, spíše se soustředit na své další kroky, které budou podložené jistotou.



3. PROCITNUTÍ


Třetí karta se jmenuje Procitnutí a symbolizuje otevření očí a podívání se pravdě do tváře. Všichni to známe. Jsou to přesně ty okamžiky, kdy se stane něco, nebo potkáme někoho, co nás donutí na chvíli mlčet. Je to ta krátká chvilka, kdy prostě nenacházíme slov, protože naplno cítíme, že se duše probudila, že se potřebujeme nadechnout. Své srdce cítíme jako nikdy. Procitnutí, ta krátká chvilka, která nás donutí se podívat na věci jinak – upřímněji a s naprostou pokorou a láskou.

Tento týden pro Vás přináší přesně tyto aha-momenty a okamžiky prozření. Někdy je to radostné, někdy bolestné, ale vždy, vždy přináší tato uvědomění úlevu, protože chápeme a vidíme dál. Víme co chceme, protože jsme dostaly radu. Ať už zvenčí nebo zevnitř. Najednou všechno dává o trošku větší smysl, a to přináší do života více sebejistoty a důvěry. Ne náhodou takové prozření všechno mění. Mění totiž náš úhel pohledu. Tento týden nejdříve pozorujte. Beze slov, bez myšlenek, bez potřeby řídit a korigovat. Jen nechte, ať se věci dějí a této síle, která se k Vám blíží, nechte volný průchod. A pak? Pak si sami určete směr, kterým se dál vydáte. Karta procitnutí symbolizuje pomoc shůry, abyste se rozhodli jak dál.



Autor: Tereza

bottom of page