top of page

TÝDEN 28.1. - 3.2.2019 - OTOČENÍ

Vítejte u další, týdenní předpovědi roku 2019, krásné ráno!


Dnešním dnem vstupujeme do již 5. týdne roku 2019. Numerologická vibrace čísla 5 se skrývá v odhalování svých talentů, světa, svého já. Tarotová karta, která se k této energii vztahuje se nazývá Velekněz a je o ztracené víře, která si žádá být znovu nalezena. A jak ji nalézt? Jedině procvičováním, procvičováním a ještě jednou procvičováním. Intuici máme každý, ne všichni ji ale používáme. Tělo neboli tělesnou schránku máme také každý, ale jen někdo z nás ho dostatečně oceňuje. To samé naše duše - jemnohmotná energie, která dodává našemu tělu život, ale kdo opravdu má pocit, že 100% žije? Chci říct, kdo může s jistotou tvrdit, že žije ve svém plném vědomí, prožívá všechny činnosti, žije v přítomném okamžiku? Často nás život svádí na cestu, která nás zkouší, jak tomuhle všemu rozumíme. Někdo je sám v sobě zmatený, nevyzná se co chce, kličkuje od jednoho místa ke druhému. Jiný zase žije spořádáně, na první pohled pohodově, spokojeně. Ale je opravdu šťastný? Co určuje naše štěstí? A kde ho nalezneme? Přesný návod Vám nikdo nikdy nedá. Každý máme svou cestu a na té nás čekají zkušenosti, kterými se učíme. Teorie je v tomto směru k ničemu. Učíme se jedině praxí. A proto i svou vlastní praxí bychom měli přijít na to, co nás vlastně vede ke štěstí. Co nás baví, při čem se cítíme naplnění a šťastní. Co třeba v umění? Tanci, zpěvu, kresbě? Nebo třeba tím, že jdeme do přírody? Je velice důležité vědět, co nám dobíjí baterky. A v dnešní době na to mnoho lidí zapomíná. Vy však tento týden zapátrejte a pořádně se nějakou svou oblíbenou činností nabijte.


Astrologicky nás čeká týden celkem pohodový. Merkur stojí od minulého čtvrtka ve znamení Vodnáře, což předpokládá 100% uvolnění pro Kozorohy, na které přestane být vyvíjen nátlak. I Slunce stojí aktuálně ve Vodnáři, a proto následující měsíc bude velice důležitý a v plno okamžicích rozhodující právě pro toto znamení. Vodnáři mají energie na rozdávání a měli by ji tento měsíc dobře využít.


Karty jsou tento týden velice transformační. Všechny do jedné hovoří o hledání sama sebe, o ztišení se, o vnitřních transformačních změnách.



 

1. TICHO


Ten, kdo si vytáhl první kartu, potřebuje ze všeho nejvíce klid a pohodu. V posledních dnech/týdnech se nejspíše přepínáte a nakládáte si toho na sebe tolik, že se Vaše tělo a mysl „zastavuje“ a začíná vynechávat. Je potřeba si uvědomit, kolik času věnujete kromě práce i sami sobě a zda dokážete svou hlavu pravidelně vypínat a tak jí i ulevovat. Protože to je další téma, které s touto kartou souvisí. Fyzicky můžete cítit únavu, vyčerpání, malátnost, ale také bolest hlavy a krční páteře. Všechny tyto problémy souvisí s přetežováním se a neumění vypnout své myšlenky. Jak z toho ven? Nejlepší lékař je vždy příroda. Choďte hodně do přírody, naordinujte si zdravější stravu, vitamíny, pohyb a hlavně trénujte vypínání svých myšlenek. Vaše tělo i mysl Vám pak za tuto péči poděkuje.



2. TRANSFORMACE


Tady se někdo probouzí. Karta prostřední, s názvem Transformace ukazuje na uvědomění, pochopení, vnitřní změnu a pohyb. Buď se poslední dobou čím dál tím více otevíráte změně a něčemu novému, nebo Vás okolnosti v nejbližší době teprve popostrčí se více tomuto všemu otevřít. Karta hovoří o transformaci vnitřní, o nastavení si nových podmínek, zamyšlení se co vůbec v životě chcete, kudy máte dál jít. Je to krásná karta, protože značí, že ze stagnace, ve které jste doposud byli a žili, se nyní začíná vyklubávat Vaše nové, opět uvědomělejší já. Choďte do společnosti, vnímejte, co se kolem Vás děje, pozorujte, vypište si na papír své sny a plány. A i když třeba ty plány na papíře ještě nejsou úplně zrealizovatelné, vypsání je jejich realizace mnohem blíž.



3. EXISTENCE


Téma nacházení sám sebe. To je velká a velice důležitá karta, neboť ukazuje na pátrání kým vlastně jste. Toto téma se může projevovat různě. Můžete v poslední době o sobě více přemýšlet, můžete snít o svých touhách a plánech nebo také uvažujete o své osobnosti a svých veškerých životních krocích. Také můžete přemýšlet nad svým dětstvím, nad svými talenty, nad vysněnými povoláními, nad tím, kde jste teď a proč tam vlastně jste. Okruh témat je široký, každý ale směřuje k Vám a hledání sám sebe. Tento týden pro Vás nemám žádnou radu, protože Vy ani žádnou nyní nepotřebujete. Potřebujete si vše prožít. Jediné co Vám však možná poradím je, držte se svého přemýšlení sám o sobě, protože v tomto hledání můžete i objevit. A to něco velice cenného a důležitého. Sami sebe.


 

Mějte všichni krásný a pohodový týden!

Autor: Tereza

bottom of page