top of page

TÝDENNÍ PŘEDPOVĚĎ (1.8. – 7.8.2022


Krásné pondělní ráno!


Čeká nás týden, a napíšu to rovnou bez nějakých omáček okolo, poměrně náročný. Boj bude probíhat především v nás, a to mezi naším egem a čistou láskou. Když se oddáváme egu, nechceme připustit, že je někdo lepší než my. Když jsme v egu, soudíme, hodnotíme, máme pocit, že jsme nejchytřejší na světě, že my bychom to takhle rozhodně nedělali, hádáme se, abychom uchránili vlastní pravdu. A během tohohle celého zapomínáme jen na čistou esenci lásky, která znamená jednoduše a přirozeně milovat. Bez nějakého hodnocení, srovnávání, bez toho, aniž bychom vytvářeli kontrolu a oddávali se svému strachu, který nám našeptává všemožné příběhy.


Týden bude o tom, abychom se naučili zjemňovat své ego a být více otevřený pocitům, zranitelnosti, citlivosti a nebáli se přiznat, že nám něco nejde, že něco neumíme a nezvládáme. Bude to týden bohatý na emoce, pocity. Intenzivně to budeme pociťovat celý srpen, který nám dneškem začíná, protože máme otevřen portál lví brány. Tedy od Novoluní energii, která jako každý rok přetransformovává naše úhly pohledu a vnitřní nastavení. Je to vždy energie velmi očišťující, takže vše co bylo drženo pod pokličkou, se najednou vylévá ven a pokličku na hrnci už nejde dál udržet. Drželi jsme to moc dlouho a jsme toho všeho příliš plní. Proto pokud mohu poradit – jděte do přírody. Tam je zdroj, tam je viditelný přirozený koloběh života. Právě v přírodě se dokážeme vědomě otevřít všemu potlačenému. Nechte své slzy v trávě, obejměte strom, poslouchejte štěbetající ptáky a pozorujte jak se květiny pozvolna kolébají ve větru. Spojte se se zemí. Je neuvěřitelně léčivá.


Tento týden nás čeká hned dneškem počínaje svátek Lammas a ve čtvrtek vstupuje Merkur do Panny. Budeme vystaveni analyzování, zkoumání a hledání.


Krásný týden!


Autor: Tereza

bottom of page