top of page

TÝDENNÍ PŘEDPOVĚĎ (10.10. – 16.10.2022)


Krásné pondělní ráno!


Máme za sebou Úplněk v Beranu, který včera hodinu před půlnocí ozařoval naši oblohu. Jeho vliv jsme pociťovali od čtvrtečního večera a ještě pocítíme do aktuální středy. Planetárně nás tento týden čeká změna v planetě Merkur, která se stěhuje do znamení Váhy , na přesuny velkých planet si budeme muset ještě počkat. Energie jsou stále celkem vyostřené a napěťové. Tyto tlaky by však měly postupně opadávat. Jak už jsem zmiňovala v článku o Úplňku, rozjíždí se nám planety, které byly v retrográdu. Do přímého směru se rozjel Merkur a Pluto, čekáme, až se rozjedou i planety ostatní – Jupiter, Saturn, Uran, Neptun a Chiron. To není zrovna málo, proto jsme už od dubna celí rozbolavělí a ještě nějakou dobu budeme, tlak už by měl ale pomalu ustupovat. Venuše, planeta lásky je blízko Sluníčka, naše vztahy teď proto mohou dostávat celkem zabrat. I přes to, že se nacházíme ve váhovských energiích, které jinak přejí domluvám a harmonii, za aktuálních konstelací to ale s našimi vztahy může být všelijaké. Pluto odkryl zranění a naše bolavá místa, během léta se vše vylilo ven a teď neděláme nic jiného, než to slepujeme a dáváme dohromady. Se včerejším Úplňkem jsme se ale mohli klidně rozhodnout, že takhle už to dál nejde a musíme se vydat jiným směrem.


A co s těmi všemi konstelacemi dělat? Měli bychom se teď hodně soustředit na sebe. Spousta lidí řeší své vztahy, ale primárně je důležité nejdříve začít u sebe, u svého nastavení a svých vzorců, protože to vše se do našich vztahů odráží. Pokud jsme rozbití, nemůžeme si přitáhnout zdravého člověka, přitáhneme si také někoho, kdo nám svými nastaveními zrcadlí ty naše. A je dobré ty své mít pojmenované. Proto se tento týden zaměřte na pojmenování si svých vzorců, nastavení a programů. Jak? Co třeba základními otázkami:


Co ve mně vyvolává úzkost? Čeho se nejvíce bojím a proč? Co potřebuji od partnera a proč? Co bych měl více dávat sám sobě a nedělám to? Proč?


Beranský úplněk v nás neotevírá jenom vztek a hranice, ale také zaměření se na sebe a svou osobnost. Co ji utvořilo? A co jí utváří nyní?



Mějte krásný týden!

Autor: Tereza

bottom of page