top of page

TÝDENNÍ PŘEDPOVĚĎ (10.7. – 16.7.2023)


Krásné pondělní ráno! Vítám Vás u pravidelné týdenní předpovědi!


Tento týden jsem vytáhla karty, které mě upřímně hodně překvapily. Jsou hezké, slibné, milé, není v nich náznak problémů. Jsou úplně jiné než minulý týden. Minulý týden vypadly karty o padající naději, o myšlenkách, které se týkají změny našeho nastavení, což s sebou samozřejmě může nést vnitřní boj a konflikt.


Když se podíváme, co je aktuálně ve vzduchu, na první pohled se opravdu nic neděje. Ani na ten druhý. Všechno svým způsobem jede v pohodové energii, ale… někde úplně vzadu to tak ideální není. Je tam ALE. Není ještě tak znatelné, že by se všechno bořilo, bořit se vlastně nemusí vůbec nic, ale jak jsme se minulý týden propojili opravdu silně se svým nitrem a svými potřebami, došlo nám, že je toto období vlastně jen klid před bouří. Změny opět nastanou.


Kolikrát si říkám, že je mi až trapné psát neustále o tématu změny, která je aktuální nebo se zase blíží, přijdu si, jak když neznám jiné téma k psaní. Jenže.. toto období, poslední tři roky jsou tak moc silně zastoupené na transformaci, na zrychlené energie, že my vlastně celou dobu v energii změny již jedeme. Mění se naše vnímání, pohled na lidi, hodnoty, poznáváme čím dál tím více kdo jsme, uvědomujeme si díky zrcadlení postoj, který máme k sobě, mění se energie, jak fungují naše partnerské vztahy. Jen někdy je období klidnější, určené k odpočinku a nabrání síly, a pak zase skákáme do období, kdy je změna nevyhnutelná a takhle pořád dokola. Protože když se zamyslíte,.. kdo z Vašich známých nebo Vašeho okolí žije stejně jako před 10 lety? Koho život zůstal stejný?


Berte tento týden jako odpočinkový týden, kdy témata mohou spíše Vaší myslí proplouvat, ale extra se nezachytávají.


Astrologicky jsme blízko IC, jak jsem psala ve včerejším článku, propojení se sebou je stále aktuální. Jinak dnes, v pondělí, se Mars stěhuje do zemské Panny, potřeba plánů pro naší budoucnost jde do popředí. V úterý se stěhuje Merkur do Lva. Komunikace bude odvážná, aktivity akční. Ve středu Severní uzel opouští po více jak 2 letech znamení Býka. O tom napíšu v týdnu ještě samostatný článek.


Mějte krásný týden!


Autor: Tereza

bottom of page