top of page

TÝDENNÍ PŘEDPOVĚĎ (11.10. – 17.10.2021) - otočení


Pěkné pondělí! Vítám Vás u pravidelné týdenní předpovědi!


Nacházíme se v měsíci říjnu, ve 41. týdnu roku 2021. Tento týden vypadly karty, které vypadají na první pohled negativně, těžce, nenechte se však zastrašit. I tyto nepříjemně působící karty v sobě skrývají poučné poselství, nezastírám však, že týden bude těžší než ty ostatní.


Každý začátek má moc rozšířit naše vědomí, aby však mohlo cokoli nového začít, je nutné, abychom se očistili od všeho starého. Události, lidi, výzvy a příležitosti, které se nám aktuálně promítají do života nám mají pouze připomenout, jak je důležité znát své touhy, představy o sobě samých i svůj životní styl, protože jedině tak se můžeme i stát tím, kým chceme být - sami sebou. A proto si tento týden položte otázku – znáte se? Víte všechny své touhy a potřeby? Co je pro Vás v životě důležité a co jste schopni oželet? Tento týden bude ve znamení zkoušek. Jak jste si již podle vytažených karet určitě všimli, tento týden budeme zažívat přesně ty typy zkoušky, které nám nejdou zvládnout a opakují se stále dokola. Někdo bude trénovat svou trpělivost, někdo zase hrdost a sebejistotu, jiný třeba to, jestli se umí postavit druhým a obhájit své názory a potřeby. Každý si zažijeme přesně to, co nezvládáme, v čem se točíme pořád dokolečka.


Tento týden bude náročnější než ty ostatní, nicméně s aktuálními energiemi máme možnost přijít na to, kde jsme se zasekli a co nám brání ve vyjetí. Minulý týden se staly poměrně zásadní, planetární změny, které od tohoto týdne pocitíme naplno. I přes to, že se snažíme vyhýbat jakýmkoli hádkám a konfliktům, chvilkama se neudržíme a budeme mít potřebu si do druhého rýpnout, ukázat, co je správně a co naopak špatně. Naše hodnocení bude silnější než dříve, hodnotit budeme téměř všechno. Kolegyni, která je nevkusně oblečená, pokladní, která je nepříjemná, přítele, který nám nerozumí a nechápe, kamarádku, která je naivní, když zůstává ve vztahu, který je pro ni očividně nešťastný. Na vše budeme mít názor a nic neujde našemu zkoumání a hodnocení. Aby ne, planeta myšlenek a komunikace Merkur jede ještě týden ve zpětném chodu. To nás vede k analyzování, hledání, zkoumání, ale také hodnocení a rýpaní. Dejme si tento týden pozor, abychom neříkali co nám nepřísluší, abychom se nestavěli do role soudce, který má určeno co je pro druhého správné a co nikoli. Zameťme si nejdříve před svým vlastním prahem a soustřeďme se na svůj vlastní život a nerozebírejme životy ostatních. Vlivem rozjetého Pluta a dneškem i Saturna se energie uvolňují, ale stále ještě se objevují situace, které nám zrcadlí nezvládlé. Naše šance změnit špatné je velmi silná, a proto nás energie vedou a směrujou do nepříjemných situací, které pouze poukazují špatně opakující vzorec/postoj.


Zaměřme se tento týden na to všechno, co se nám opakuje, buďme pozorní k tomu, co pořád dokola řešíme. Co nás na druhých štve? Co nám na nich vadí? Energie neslouží k tomu, abychom rýpali, ale abychom skrze druhé poznali sami sebe a uvědomili si své chyby. Uvědomme si, že druzí jsou pouze naším odrazem, zrcadlem, které nám pomáhá stávat se ještě lepším a uvědomělejším člověkem. Co si budeme povídat - někdy jsou emoce opravdu silné a v danou chvíli se nám nechce být hned uvědomělým a moudrým. Přes svou bolest nedokážeme být v klidu, to je zcela normální a přirozené. Důležité je, abychom se potom k tomu všemu vrátili a nezametávali pod koberec. Týden přeje nejen řešení a vynášení na povrch, ale také vlivem planetárních konstelací uzdravování a nastavování jinak.


Tento týden tedy pozor na hodnocení druhých a jejich života, pozor na rýpání a šťourání, a taktéž na zametání problémů pod koberec. Tento týden je dobré postavit se všemu nepříjemnému a zvládnout dobře svou následnou reakci.



 

1. KŘÍŽ


První karta tohoto týdne se nazývá Kříž a je symbolem ukončení, završení, konce, ale také probíhajících osudových karmických zkoušek a lekcí, které máte právě teď zvládnout. S vytažením této karty je třeba se mít na pozoru a hlídat si vše ve svém životě. Neriskovat, nepřepínat se, nechodit do žádného extrému. Tento týden je důležité, abyste se snažili o rovnováhu. Karta také říká, že události, které aktuálně řešíte nebudou možná tak jednoduché, jak se mohlo na první pohled zdát. Něco stagnuje, nechce se hýbnout z místa, je možná i větší únava, vyčerpanost, nachlazení nebo nemoc. Nemáte nic podceňovat a hlavně neočekávat, že Vám samo spadne do klína. Pokud chci být zdravý, musím se o své tělo starat, pokud chci vydělávat peníze, musím hledat způsoby, jak je vydělat, pokud chci harmonický vztah, musím vědět, že vše začíná ode mě a podle toho budou i mé vztahy vypadat. A takhle bychom mohli pokračovat donekonečna. Radou pro Vás je se tento týden nepřečerpat, ale spíše se uvolnit, soustředit se na oddych, vypnout svou hlavu, ale zároveň i vnímat sílu osudu a její informaci, že nic se neděje náhodou. Zároveň karta říká, že věci mohou jít ztuha, těžko, neboť kříž je kartou komplikací a zkoušek.. ale upřímně – kde bychom dneska byli, kdyby náš život pouze pokojně plynul? Hlavu vzhůru, toto období Vás duchovně posouvá. Zdravotně hlídejte záda.



2. MYŠI


Karta druhá s názvem Myši je většinou kartou neoblíbenou, protože jejími základními tématy jsou oddálení, krádež, nízké sebevědomí, pocit, že něco nevychází tak jak by mělo, dále užírání se, lítost či že nás něco tak moc nahlodává, že nedokážeme aktuálně přenést pozornost jinam. Myši mohou ve vztazích znamenat pocit, že nám něco nevychází tak, jak jsme si přáli a že někde niterně pociťujeme, že nám neustálé přemýšlení jen bere energii. V pracovní rovině je to karta vyčerpání, únavy a stresu, ve finančním světě si máme dávat pozor na to, abychom nevydávali moc peněz za něco, co se nevyplatí, máme dobře propočítat své finance a také přemýšlet nad tím, zda nám někde ten finanční tok nedrhne. V emocích se jedná o kartu marnosti, lítosti, smutku, až frustrace. A jaká je rada pro tento týden? Přemýšlejte nad tím, kde se Vám odčerpává – ať je to energie, peníze či nějaké nastavení.. položte si otázku, co nebo kdo Vám bere energii a snažte se pracovat na tom, aby se Váš tok opět rozjel naplno. Energie ubývá, je třeba se soustředit na to, jak získat, dobýt, dostat se zase zpět nahoru. Zdravotně je karta přiřazena trávení. Je zde tedy i rada podívat se na to, jak jíte a pravděpodobně své stravování zlepšit.



3. RÁKOSKA


Karta třetí se jmenuje Rákoska a její témata jsou rozhovory, debaty, pře, hádky, někdy také úřední a státní moc. Ve vztazích je to karta vyjasňování si, vyventilování svých pocitů, emocí a slov, která máme již nějakou dobu na srdci, pracovně karta symbolizuje stres, přeskakování od jednoho ke druhému, hodně komunikace a řešení, někdy také sankce či pracovní pokárání. Co se týká zdraví, je tato karta spojena s chřipkami, horečkami, štítnou žlázou či s angínami. Radou tohoto týdne pro Vás je soustředit se na rozhovory s druhými, dobře naslouchat, ale zároveň i srozumitelně a jasně vyjádřit své potřeby. Tyto rozhovory mohou být nepříjemné, na druhou stranu se pročistí vzduch a dojde ke smíru. Je však potřeba dávat si pozor na vychýlené emoce, karta představuje i náš potlačený vztek a rozmrzelost. Naší zkouškou je být v komunikaci více příjemnější a milejší, říct věci jasně, ale své emoce vybít lepším způsobem než je házet na druhé – moc štěstí by to nepřineslo.


 

Autor: Tereza

bottom of page