top of page

TÝDENNÍ PŘEDPOVĚĎ (11.3. – 17.3.2024)


 Krásné pondělní ráno! Vítám Vás u pravidelné, týdenní předpovědi!

 

Týden začínáme energií po Novoluní, které se odehrálo na 21.stupni vodních Ryb, které jsou 12. znamením zvěrokruhu. Uzavírají tak celý cyklus 12 znamení a ohlašují, že se blíží konec astrologického roku. Kam jsme se za ten poslední rok posunuli? Co jsme dokázali? Co jsme vyřešili? Co jsme začali? To jsou otázky, které je dobré si tyto dny položit a popřemýšlet si, co chceme zažít v tom roce následujícím, který začne 21.3. se vstupem Slunce do ohnivého Berana.

 

Dnešní den jinak začínáme přesunem planety Venuše do znamení Ryb, kde se zdržíme následující cca měsíc. Venuše ukazuje jak budeme následující týdny milovat, jakou váhu budeme dávat svým citům a emocím, jak budeme naladěni na své vztahy a své vášně. A protože jsou Ryby znamení velmi citlivé, je možné, že budeme tak trochu sentimentální a naše pocity zakalí praktický rozum. Udělat rozhodnutí, které stojí proti rozumu, může být aktuálně náročnější. Na druhou stranu je Venuše v tomto postavení skvělá pro rozjímání, zažehnutí svého uměleckého ducha či většího zájmu o dotyky. Dobře nám může udělat masáž, laskavé promačkání svých částí těla a více vědomější přístup k duchovním praktikám a technikám.

 

Bordel nám tak trochu dělá Černá luna v zemské Panně, která je v opozici na několik planet. Co s tím? Je dobré si připustit, že vyvážit věci pro nás teď může být opravdu náročné. Snažíme se zklidnit, ale do života nám skáče pořád něco, co nám potřebný klid nedopřeje. Snažíme se udělat rozhodnutí, ale naše citové vnímání je naprosto v rozporu s rozumem. Toto postavení způsobuje vnitřní pocit rozervanosti a také stav, kdy nevíte co bude dál, protože vyřešit něco se zdá být nemožné. Důležité je nedělat si z toho teď příliš těžkou hlavu a spíše se nastavit do role pozorovatele. Snažit se pracovat se svojí intuicí, obnovit více své radary a čekat až přijde ten správný moment, kdy si řeknete: „Je to tady. Je čas.“

 

Mějte krásný týden!


Autor: Tereza

bottom of page