top of page

TÝDENNÍ PŘEDPOVĚĎ (11.4. – 17.4.2022)



Krásné pondělní ráno!


Nacházíme se v týdnu, ve kterém oslavíme Velikonoce. Tyto svátky byly dříve pokládány za největší svátky, slavnost všech slavností, dny, na které se čekalo celý rok. Dnes jejich tradiční význam skoro vymizel. Název Velikonoce je odvozen od spojení slov Velká noc. Tou byla noc ze soboty na neděli, kdy došlo ke zmrtvýchvstání ukřižovaného Ježíše Krista. Kromě křesťanské symboliky jsou Velikonoce zároveň svátky jara.



Co se týče astrologických konstelací, těch máme tento týden požehnaně.


Hned v pondělí se nám stěhuje planeta Merkur. Ta souvisí se způsobem jakým komunikujeme, ale také co děláme za aktivity. Z ohnivého Berana přechází po 4 hodině ranní do zemského Býka, který přinese do našich životů ještě více téma pracovní píle a vytrvalosti. Hodně z nás se ještě více pohrouží do práce a bude cílevědomě a svědomitě plnit své úkoly. Taktéž je to příznivá konstelace k rekonstrukci bydlení nebo jen zkrášlení toho, kde bydlíme či pracujeme.


V úterý se nám naplno spojuje konjunkcí planeta Jupiter i Neptun, o které už jsem psala samostatný článek. Máme velké možnosti měnit svůj život a všechny tyto příležitosti ke změně bychom neměli odmítat. Můžeme toho v budoucnu litovat. Pokud máte tedy aktuálně nějaké nabídky, odhoďte strach a jděte naproti dobrodružství.


V pátek se přesouvá po 9 měsících Černá luna z Blíženců do Raka. Velkými tématy bude mateřství, domov, ženské postavy v rodině, naše emoce či ženská energie.


V sobotu poslední, ale neméně důležitá konstelace týdne, bude Úplněk ve Váhách. Vztahy, partnerské vztahy, potřeba být přijati. To jsou obecně témata, která nás provedou celým týdnem. Více si ale napíšeme v jednotlivých článcích.



Mějte krásný týden!


Autor: Tereza

bottom of page