top of page

TÝDENNÍ PŘEDPOVĚĎ (11.7. – 17.7.2022)


Krásné pondělní ráno!


Minulý týden jsme si dali volno, teď už se mnozí z nás opět vrhají do pracovního procesu. A můžeme hned dneska skákat opravdu na tvrdou zem. Není dobré dnešní den rozhodně nic odkládat, spíše se snažme všechny resty dohnat a být v plnění pracovních činností pečliví a pořádní. Jinak týden to bude opravdu výživný. Ty co budou na dovolené nyní, to trochu vyhráli, protože energie budou tyto dny tak silné, že my, co jsme v procesu pracovním, si to vybereme všechno dvakrát. A čím to bude, že energie budou tak náročné?


Nejvíce to celé rozpoutá středeční Úplněk. Ten se odehrává tento měsíc jako každý rok v zemském Kozorohu a rozhodně to nebude tak oddechové jako když byl minulý měsíc Úplněk ve Střelci. S Kozorohem si někteří z nás zažijí poměrně výživné chvíle. Nicméně vždy se lze na vše připravit. Berte teď spousta věcí z rezervou, především od středy do pátku, protože aktuální Úplněk v Kozorohu se bude spojovat s planetou Pluto, která je symbolem transformace, přeměny a smrti. V nás, ale i okolo nás může docházet ke změně, přehodnocování, urovnávání si priorit, hodnot, uvnitř nás bude umírat to, co už k nám nepatří. A s tímto Úplňkem to platí většinou stoprocentně. Jinak je Kozoroží úplněk obecně zaměřen na naši kariéru, cíle a dosahování úspěchů.


Od pátka by se postupně mohly energie urovnávat, v pátek dokonce může přijít i pozitivní posun, řešení, výsledky, ale nebude to rozhodně zadarmo. Bude tomu přecházet naše zkoumání, analyzování a možná i emocionální houpačka. Uran je v kvadratuře, takže se dá tak trochu počítat s vychýleností, možná i důležitými rozhovory a celkovou fyzickou i psychickou únavou. Postupné vyřešení se ale může tyto víkendové dny objevit. S Úplňkem samozřejmě pozor na nehody, zranění, doporučení je nechodit okolo Úplňku na žádné zákroky, rány se hůře hojí.


Jinak je potřeba napsat ještě jednu věc. Novoluní je většinou o nových začátcích, úplňková energie přeje ukončování. To je obecná energie těchto dvou lunárních fází. Ale ve skutečnosti pak samozřejmě záleží i našem individuálním postavení planet. Pokud totiž máme v našem horoskopu planety nahnuté na změny a do toho přijde obecná fáze Úplňku či Novoluní, dá se předpokládat, že se změny právě za těchto konstelací odehrají. Jinak, když planety na změny nastavené nemáme, je energie Novoluní a Úplňku „pouze“ o tom, že nám může dopomoci si něco uvědomit, opravdu si něco nastavit jinak, ale ne naši situaci vyřešit. Novoluní a Úplněk spíše zesilují to, jakým směrem bychom se měli nyní zaměřit. Ukazují nám, kam máme dát pozornost, protože tam si to žádá změnu. Takže pozorujte jaká témata tento týden řešíte, tam je něco, co je potřeba nastavit jinak.



Krásný týden!


Autor: Tereza

bottom of page