top of page

TÝDENNÍ PŘEDPOVĚĎ (12.6. – 18.6.2023)


Krásné pondělní ráno! Vítám Vás u pravidelné týdenní předpovědi!


Máme za sebou již 23. týden roku 2023 a před sebou právě začínající týden 24. Zase si tak v hlavě říkám, jak ten čas letí. Před sebou máme léto, školákům za chvíli končí škola a nám dospělým dovolené. Je to krásný čas. Ve vzduchu je cítit vůně posečené trávy a kvetoucích rostlinek, sluneční paprsky lechtají celé naše tělo. Večer se přátelé scházejí u zapáleného ohně, dobrého jídla a pití, až do pozdních hodin je venku světlo. Ve vzduchu je cítit energie lehkosti a pohody. V tomto duchu se může nést i tento týden. Uchovat si za každou cenu pohodu, klid a pozitivní naladění.


Hodně o našem myšlení a způsobu pohledu na svět nám prozradí planeta Merkur, která je již od minulého týdne moc hezky aspektována na Pluto. Silný vliv na nás tato konstelace bude mít až do středy a během ní k nám přicházejí informace, které na nás mají téměř až osudový vliv. Hrabeme se ve svém podvědomí, snech, představách a vizích a jsme v kontaktu s osobami, díky kterým se ve svém vědomí posouváme ještě dál. Merkur vstoupil v neděli 11.6. do znamení Blíženců, naše myšlení bude následující 3 týdny obecně rychlé, nápadité, ale chvilkami trochu chaotické a zmatené.


Když jsme u planety myšlení a komunikace Merkuru, musíme určitě zmínit i konstelaci, která se vyklube ve středu, a to mezi Saturnem a Merkurem. Pozor na ostrou komunikaci, podávání slov úzkoprse, až příliš fakticky, bez taktu a diplomacie. Sice můžete jít v rozhovorech přímo k věci, ale také druhé svou přílišnou tvrdostí zranit.


Z minulého týdne, především z víkendu, se jinak táhne napěťová konstelace mezi planetou Jupiter, Venuší a Plutem. Ucítíme ji ještě v pondělí, ale pak její vliv postupně opadává. Je to tendence užívat si a vychutnávat si všeho co k nám přichází, ale až v extrémní pozici. V běžném životě to souvisí s přejídáním, přeháněním, bažením po zážitcích a za každou cenu zažívání slasti na všech úrovních naší osobnosti.


Saturn v sobotu přejde do retrográdního směru, kde se zdrží v této pozici do začátku listopadu. O jejím vlivu ještě napíšu.


Jinak planeta Pluto se přesunula včera v neděli do Kozoroha, aby se pak od ledna 2024 mohla již naplno rozjet vzdušným Vodnářem a zahájit tak několikaletou éru v tomto inovátorském, technickém znamení. V Kozorohu se ještě vrací k dořešení politických událostí a finanční situace.


A nejdůležitější konstelace týdne, kterou můžeme pocitově cítit celý týden, je nedělní Novoluní odehrávající se po 6 ráno ve znamení Blíženců. Informace, vzdělávání, nové informace. To by měly být témata, kterým je dobré jít naproti. Ideální čas pustit se do rozšiřování obzorů a začít nějaké nové vzdělávání, které Vás bude na Vaší cestě posouvat dál.



Mějte krásný týden!


Autor: Tereza

bottom of page