top of page

TÝDENNÍ PŘEDPOVĚĎ (13.2. – 19.2.2023)


Krásné pondělní ráno! Vítám Vás u pravidelné týdenní předpovědi!


Zahajujeme týden, který se odehrává naposledy pod vodnářskou energií, aby pak mohlo Slunce v sobotu 18.2. toto vzdušné, 11.znamení opustit a posunout se do vodních Ryb. V Rybách, které jsou posledním znamením ve zvěrokruhu, se zdrží měsíc a na konci března zakončí své působení, aby se ukončil astrologicky celý předchozí rok a začal nový. Ten začíná, jako každý rok, na konci března, s vládou ohnivého Berana. Na to si ale ještě musíme přes měsíc a kousek počkat.


Teď by našimi tématy měla být komunikace s druhými, způsob vyjadřování lásky, ale také způsob žití, který nám vyhovuje. S Vodnářem se zaměřujeme více na svou svobodu. Padá do naší hlavy otázka: zda se cítíme svobodní a pokud ne, co nám v té svobodě brání. Důležité je si také položit otázku, co pro nás ta svoboda vlastně znamená, protože každý si pod tím představíme něco jiného.


Nicméně od soboty, kdy nám Merkur 11.2. vstoupil do Vodnáře, se zároveň kromě otázek na svobodu, zaměříme i na budoucnost. Kde se vidíme za pár let, jaká celospolečenská témata se nás nyní dotýkají, můžeme přemýšlet nad tím, jak si žijeme my a jak si žijí jiní lidé. Tématy se mohou stát i různá zdravotní znevýhodnění, se kterým se ostatní potýkají, nebo možná my sami.


Ke konci týdne pocítíme především vliv Novoluní, které se v pondělí 20.2. odehraje ve znamení Ryb a které přinese do našeho života témata emocí, pocitů, kreativity nebo také intuice. Úkolem je učit se být více soucitní a chápaví. V negativním slova smyslu otevírá tendenci utíkat, když jsme nespokojení, téma stahování se, potřeby, když jsou emoce příliš silné, je něčím přehlušit (jídlem, návykovou látkou, prací,..).


Celý týden se bude nést v duchu práce se svým nitrem. Jak se s ním umíte spojit a jakým způsobem s ním komunikujete?


Mějte krásný týden!


Autor: Tereza

bottom of page